Grgurević: Dio Šetališta od Tople do Igala gotov do 15. maja

Grgurević: Dio Šetališta od Tople do Igala gotov do 15. maja

1934
4
Podijeli

niksa grgurevic 251115Rekonstrukcija Šetališta Pet Danica, od Galeba u Igalu do kupališta Raffaello za sada se odvija planiranom dinamikom i posljednji rok koji je dat za završetak radova, 15. maj, biće ispoštovan, tvrdi v.d. direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikša Grgurević.

Nezadovoljstvo Novljana “otezanjem” rekonstrukcije sve je veće, a građani vjeruju da će i ovaj posljednji određeni rok biti probijen.

Ovaj dio šetališta početkom mjeseca zatvoren je za pješake iz bezbjednosnih razloga, pa je tako onemogućena djelimična pješačka komunikacija, koja je bila aktivna od početka izvođenja radova u oktobru prošle godine.

setaaliste igalo 260416Ipak, Grgurević je uvjeren da bi do 15. maja mogli okončati većinu posla:

“Ukoliko nas vrijeme bude poslužilo biće ispoštovan rok koji smo najavili. To podrazumijeva završetak grubih građevinskih radova, postavljanje ograde i rasvjete i zemlje u arlama, kao i pripremu šetališta za popločavanje. Spustili smo šahtove do nivoa za popločavanje, i uz povoljno vrijeme, vjerujem da ćemo sve završiti do 15. maja”, kaže Grgurević.

Popločavanje Šetališta radiće se nakon sezone, a izvođač, barska kompanija Đokić grup, nastoji da omogući što prije šetališnu komunikaciju.

4 Komentari

  1. Pa sad, čovek je rekao “ako vreme dozvoli” i “verujem”, pa ćemo videti da li će se onaj gore smilovati sa vremenom i da li je ovaj dole ispravno verovao.
    0    0

Ostavite komentar

*

code