Grgurević: Dio Šetališta od Tople do Igala gotov do 15. maja

Grgurević: Dio Šetališta od Tople do Igala gotov do 15. maja

2037
4
Podijeli

niksa grgurevic 251115Rekonstrukcija Šetališta Pet Danica, od Galeba u Igalu do kupališta Raffaello za sada se odvija planiranom dinamikom i posljednji rok koji je dat za završetak radova, 15. maj, biće ispoštovan, tvrdi v.d. direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikša Grgurević.

Nezadovoljstvo Novljana “otezanjem” rekonstrukcije sve je veće, a građani vjeruju da će i ovaj posljednji određeni rok biti probijen.

Picerija i restoran

Ovaj dio šetališta početkom mjeseca zatvoren je za pješake iz bezbjednosnih razloga, pa je tako onemogućena djelimična pješačka komunikacija, koja je bila aktivna od početka izvođenja radova u oktobru prošle godine.

setaaliste igalo 260416Ipak, Grgurević je uvjeren da bi do 15. maja mogli okončati većinu posla:

“Ukoliko nas vrijeme bude poslužilo biće ispoštovan rok koji smo najavili. To podrazumijeva završetak grubih građevinskih radova, postavljanje ograde i rasvjete i zemlje u arlama, kao i pripremu šetališta za popločavanje. Spustili smo šahtove do nivoa za popločavanje, i uz povoljno vrijeme, vjerujem da ćemo sve završiti do 15. maja”, kaže Grgurević.

Popločavanje Šetališta radiće se nakon sezone, a izvođač, barska kompanija Đokić grup, nastoji da omogući što prije šetališnu komunikaciju.

4 Komentari

  1. Pa sad, čovek je rekao “ako vreme dozvoli” i “verujem”, pa ćemo videti da li će se onaj gore smilovati sa vremenom i da li je ovaj dole ispravno verovao.
    0    0

Ostavite komentar

*

code