HAPS: „Priča se po gradu“, premijerno pred novskom publikom

HAPS: „Priča se po gradu“, premijerno pred novskom publikom

797
2
Podijeli

prica se po graduPredstava „Priča se po gradu“, po tekstu Staše Koprivice, u produkciji Ganeta Pecikoze, biće prikazana večeras u okviru HAPS-a, u Dvorani Park.

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vrijeme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspjevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o nevjerstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

Picerija i restoran

„Priča se po gradu“ je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. To je pozorišni komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu, priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Uloge tumače Branka Pujić, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.

Početak predstave zakazan je za 20:30, cijena ulaznice je 5 eura, a mogu se kupiti na blagajni Dvorane Park, od 18 do 20 časova.

 

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code