HERCEG NOVI ĆE DOBITI PRVU PREDSJEDNICU OPŠTINE – NATAŠU AĆIMOVIĆ

HERCEG NOVI ĆE DOBITI PRVU PREDSJEDNICU OPŠTINE – NATAŠU AĆIMOVIĆ

249
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

„Ključeve od grada” u Herceg Novom uvijek su držali muškarci, ali ukoliko u četvrtak Skupština izglasa kandidaturu Nataše Aćimović, za predsjednicu Opštine, ona će biti prva žena na toj funkciji u Herceg Novom.

Kandidatkinju Građanske liste „Izbor-Dušan Radović Krušo”, 32-godišnju Natašu Aćimović, krase, kako se navodi u obrazloženju, moralne osobine, organizatorske sposobnosti i spremnost da se bez rezerve i koristeći sve raspoložive potencijale, upusti u rješavanje životnih pitanja građana Herceg Novog. One su garancija da će funkciju predsjednice opštine obavljati na najbolji način.
– Polazeći od obaveze i odgovornosti da za predsjednicu Opštine predlažemo kandidatkinju koja će tu funkciju obavljati na najkvalitetniji način, neopterećena nacionalnim, vjerskim ili političkim predrasudama, rukovođena prije i iznad svega interesima Herceg Novog i njegovih građana, cijenimo da je ovo najbolje rješenje – saopšteno je u obrazloženju kandidature.
Nataša Aćimović rođena je 20. oktobra 1983. godine u Kotoru, po zvanju je dipl. ekonomista. Diplomirala je na Fakultetu u Novom Sadu 2007. godine. Poznaje engleski, italijanski i ruski jezik. Imala je radno iskustvo u DD Max, Alternativa medica MNE i „A.M. Montenegro” d.o.o.
Herceg Novi je do sada imao 31. predsjednika, prvog Đorđa Vojnovića, a posljednjeg, Dejana Mandića, čije fotografije su i istaknute u skupštinskoj sali. Konstituisanjem nove vlasti DPS-IZBOR, nakon decembarskih lokalnih izbora, predsjednik opštine Herceg Novi je nekoliko mjeseci bio, pa smijenjen, Nikola Nikša Gojković, takođe kandidat Izbora. Poslije njega za vršioca dužnosti je izabran Dragan Janković (DPS).
U istoriji hercegnovskog parlamentarizma samo jednom, u prošlom sazivu, bila je žena na čelu Skupštine, odnosno Danijela Đurović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code