Herceg Novi dobio Udruženje likovnih umjetnika

Herceg Novi dobio Udruženje likovnih umjetnika

1344
6
Podijeli

herceg novi 31Simbolično, u godini u kojoj se obilježava 70 godina od osnivanja Umjetniučke škole u Herceg Novom  i na dan promocije knjige Lazara Seferovića posvećeno 20-godišnjem trajanju te škole, u galeriji “Josip Bepo Benković” osnovano je  Udruženje likovnih umjetnika Herceg Novog.

Na osnivačkoj  Skupštini 25 članova je jednoglasno usvojilo odluku o osnivanju Udruženja.

Picerija i restoran

Razmotreni su ciljevi kao i buduće djelatnosti ove nevladine organizacije, koja treba da utiče na poboljšanje  kulturnog života Herceg Novog.

Izabrani su predsjednik i članovi izvršnog odbora Udruženja, koji čine dipl. dizajner vizeulnih komunikacija Marko Mujičić, dipl. inženjer saobraćaja Batrić (Bato) Kontić, diplomirani istoričari i teoretičari umjetnosti, Nikola Lopušina i Kristina Milatović.

6 Komentari

  1. Ne znam da li da se smijem ili da placem. Kakva je ovo ekipa? Izenjer saobracaja?! Uozbiljite se. Dje su umjetnici hn-a, jer nije da ih nemamo?
    0    0
  2. Nadamo se da ce Udruzenje braniti intretese ceha, regulisati socijalno i zdrastveno osiguranje clanova, napraviti cjenovnike kojih svi clanovi moraju da se pridrzavaju, kriterijume po kojima se moze biti clan. Udruzenje umjetnika svuda ima funkciju cehovskog i sindikalnog udruzivanja. Ako je ovo sam sminka, onda sve dzaba.
    0    0

Ostavite komentar

*

code