Herceg Novi domaćin “Karavana organskih i tradicionalnih proizvoda”

Herceg Novi domaćin “Karavana organskih i tradicionalnih proizvoda”

2366
3
Podijeli

herceg-novi-85Manifestacija “Karavan organskih i tradicionalnih priozvoda”, u organizaciji Minstarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, biće održana u Herceg Novom sjutra, na Šetalištu Pet Danica i terasi lokala Rafaelo, od 11 do 18 časova.

Projekat uključuje izložbu organskih i tradicionalnih crnogorskih proizvoda kao što su med, maslinovo ulje, sir, prerađevine od voća i povrća, kao i razni suveniri koji će biti izloženi na štandovima.

Picerija i restoran

Ovaj projekat  Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja realizuje povodom deset godina nezavisnosti i njime promviše kako kvalitetne domaće proizvode, tako i šansu za razvoj agrobiznisa.

Realizacija projekta započeta je u maju, sa idejom da “Karavan” posjeti sve crnogorske opštine.

3 Komentari

  1. Nemojte samo da tamo bude kiča i svega osim našega.Ko će da kontroliše?Ne vjerujem više nikome ko prodaje,jer vrlo malo ljudi znam koji znaju što je organsko i što je domaće.Prodavačica mi kaže da je domaće sve iz Čačka,a još malo će tako reći i za sve iz Rusije.Kruške ko bombe,bez tačkice i zareza,svaka im čast.
    0    0
  2. Nama treba pjaca organskih i tradicionalnih proizvoda,ali ne sa prevarom i salitrom,sa dodatkom i mirisom raznih hemikalija,iz raznih država.Ne možemo svi da znamo ko doma što radi,a nas laže,nego bismo da platimo da nas ne laže.Gubimo vrijeme tražeći,platimo i često bacimo.Sve bi lako prošlo po duploj cijeni,ali kako znati u ovome svijetu šverca,prevara i trgovačkoga kriminala koje se pripisuje vazda drugome.
    0    0

Ostavite komentar

*

code