Herceg Novi domaćin prve Konferencije lokalnih samouprava Zapadnog Balkana

Herceg Novi domaćin prve Konferencije lokalnih samouprava Zapadnog Balkana

886
3
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_herceg_novi_15Opština Herceg Novi biće generalni pokrovitelj prve Konferencije lokalnih samouprava Zapadnog Balkana, koja je planirana za 9. i 10. jun ove godine u Herceg Novom.

Cilj je unapređenje saradnje između lokalnih samouprava regiona, razmjena iskustava i unapređenje rada lokalnih samouprava. Učesnici i izlagači na konferenciji biće predstavnici lokalnih samouprava, državnih organa i drugih organizacija čije su djelatnosti usko vezane za rad lokalne samouprave.

Picerija i restoran

Tema konferencije je “Lokalne samouprave 21. vijeka”. U okviru toga biće riječi o izazovima prekogranične saradnje, energetskoj efikasnosti i očuvanju životne sredine. Zatim o programskom budžetiranju i upravljanju projektima, unapređenju odnosa sa korisnicima, standardima i sistemu menadžmenta u lokalnim samoupravama, kao i o turističkim potencijalima lokalnih samouprava Zapadnog Balkana.

Prijavljivanje se obavlja dostavljanjem popunjenog formulara na e-mail adresu konferencija@hercegnovi.me, a krajnji rok je 25. maj. Formular možete preuzeti na internet stranici Opštine Herceg Novi, gdje će biti redovno objavljivane sve informacije od značaja. Dodatne informacije moguće je dobiti putem e-pošte konferencija@hercegnovi.me.

Učešće na konferenciji predviđa plaćanje kotizacije od 120 eura. Krajnji rok za uplatu je 30. maj.

 

3 Komentari

  1. istina,ništa oni neće shvatit,jer neće ni pretpostavit da nam nešto nije u redu,jer sve lako izabrani odglume,zato ne može svak ni bit u ….
    0    0

Ostavite komentar

*

code