HERCEG NOVI POBJEDNIK POLUFINALA I PREDSTAVLJA CRNU GORU U FINALU JADRANSKIH IGARA

HERCEG NOVI POBJEDNIK POLUFINALA I PREDSTAVLJA CRNU GORU U FINALU JADRANSKIH IGARA

155
0
Podijeli

Ekipa „Herceg Novi” iz Crne Gore pobjednik je II Međunarodnog polufinala Jadranskih igara koje je proteklog vikenda održano na bazenima Kantrida u Rijeci.

Drugo je mjesto osvojila ekipa Velenja (Slovenija), dok je treće mjesto osvojila ekipa Moconesi (Italija), navodi se na zvaničnom sajtu Jadranskih igara.

Picerija i restoran

Pravo nastupa u velikom Međunarodnom finalu u Biogradu na Moru ostvarilo je šest zemalja iz oba polufinala prema ukupnom broju bodova, a ovogodišnji finalisti su Maribor (Slovenija), Herceg Novi (Crna Gora), Pag (Hrvatska), Moconesi (Italija), Skoplje (Makedonija) i Harkany (Mađarska).

Šest odlično raspoloženih takmičarskih ekipa u polufinalu – Igalo (Crna Gora), Solin (Hrvatska), Moconesi (Italija), Velenje (Slovenija), Bad Radkersburg (Austrija) i Herceg Novi (Crna Gora) – snage su odmjerili u igrama morska alka, jadranska bitka, leteći vaterpolo, vino, mošarka i veslo. Od samog je početka bilo napeto i neizvjesno, a najveća se borba vodila između dvije crnogorske ekipe koje su sve do mošarke imale identičan broj bodova.
Pred međunarodnim finalistima je kratak odmor, a nakon toga put u Biograd na Moru gdje je već iduće subote na rasporedu finale svih finala koje je ujedno i završetak ovogodišnje turneje duge 106 dana, a u kojem će se saznati apsolutni pobjednika VI sezone Jadranskih igara.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code