HERCEG NOVI POKROVITELJ IZBORA NAJLJEPŠE CRNOGORKE – ZA SADA SLABA MEDIJSKA PROMOCIJA

HERCEG NOVI POKROVITELJ IZBORA NAJLJEPŠE CRNOGORKE – ZA SADA SLABA MEDIJSKA PROMOCIJA

214
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U hotelu “Palmon bay” u Igalu će u ponedjeljak, u 21 sat biti organizovan finalni izbor za Miss Crne Gore 2015.

Ovakvi događaji su nekada na prostorima Ex Yu republika bili u vrhu interesovanja javnosti I medija. Međutim, posljednjih godina to nije slučaj. Tako ni činjenica što ovogodišnji izbor Miss Crne Gore agencija „Miss Monte” organizuje pod pokroviteljstvom Opštine i Turističke Organizacije Herceg Novi i što će se sve dešavati u novom hotelu u Igalu, nijesu organizatoru bili bitni da pozove na press konferenciju više medija kako bi o događaju bilo koje slovo i slika više i drugačije.
Ovako, pressu je prisustvovalo, kako saznajemo samo troje pozvanih novinara. Ostalima, kojih nije malo ni u Hreceg Novom niti u Crnoj Gori dostavljen je zvaničan pr izvještaj sa pressa.
U njemu se navodi da je pr menadžerka agencije „Miss Monte”, Nikolina Lončar kazala da je ove godine pred finalni kasting prijavljeno 18 izuzetno lijepih djevojaka. Bilo je jako teško izabrati njih četrnaest koje će se u ponedjeljak pred žirijem takmičiti za krunu namjenju najljepšoj djevojci Crne Gore u 2015. godini.
Kandidatkinje za najljepšu Crnogorku predstaviće se tri puta:
– Prvo u vjenčanicama koje je dizajnirala Vladanka Celić, potom u kupaćim kostimima italijanskog proizvođača ‘Il cuore’ i na kraju u večernjim haljinama crnogorske dizajnerke Sanje Bobar, dok je krunu kao i prethdone godine napravila dizajnerka nakita Katarina Zlajić. Za šminku je zadužena Julija Đokaj, a frizure – studio Zoran, kazala je Lončar.
Među četrnaest finalistkinja, najviše, njih pet je iz Bara, potom tri iz Nikšića, te po dvije djevojke su iz Podgorice i Herceg Novog i po jedna iz Budve, Ulcinja i Tivta.
Pobjednica izbora za ‘Miss Crne Gore’ predstavljaće našu zemlju na izboru za ‘Miss svijeta’ koji će se u decembru održati u Kini, dok će pratilja ići na izbor za ‘Miss Univerzum’ u januaru. Ostale djevojke će potpisati ugovor sa našom agencijom “Miss Monte”, objasnila je Lončar.
Većina djevojaka prvi put učestvuju na nekom ovakvom takmičenju.
– Za mene je ovo predivno novo iskustvo koje će mi u svakom slučaju mnogo značiti u životu, ako ni zbog čega drugo, onda zbog novih poznanstava koje sam ovdje stekla, kazala je Milica Milačić, kandidatkinja iz Podgorice.
Za razliku od nje Hercegnovljanka Nataša Milosavljević je prije dvije godine bila među deset najljepših djevojaka u izboru za „Miss model svijeta” u Šenženu u Kini, a Nikšićanka Kristina Mitrović je prije tri godine bila u izboru za „Miss Blic CG”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code