HERCEG NOVI PRVI PUT UŠAO U PROGRAM IZLETA JEDNE KRUZING KOMPANIJE

HERCEG NOVI PRVI PUT UŠAO U PROGRAM IZLETA JEDNE KRUZING KOMPANIJE

330
1
Podijeli

Proteklog vikenda u Herceg Novom je prvi put realzovan izlet za putnike sa kruzera čije je odredište Luka Kotor.

Turistička agencija „Gorbis” koja je agent kruzer kompanije „MSC” za Crnu Goru sklopila je ugovor za organizaciju prevoza od Kotora i nazad sa dvosatnim obilaskom lokaliteta u Starom gradu.
Nakon prvog izleta u subotu, kada je stigao jedan autobus, gosti su zadovoljni, kažu nam u „Gorbisu”. Izlet je organizovan uz pratnju licenciranog vodiča. Obuhvata razgledanje centra grada, kratko zadržavanje na terasi Gradske kafane, potom turisti idu Njegoševom do Sat kule i Trga Nikole Đurkovića, a onda do Trga Belavista. Tu je zadržavanje uz priču o Starom gradu i crkvi Sv.Arhanđela, potom izletnici idu ulicom Marka Cara pored novskih Galerija do Crkve Sv. Jeronima i Sv.Leopolda. Obilazak tvrđave Forte Mare sa prelijepom panoramom je poseban doživljaj.
Nakon putnika sa broda MSC Muzika početkom novembra najavljeni su i oni sa velikog kruzera Opera. Ugovoreno je još šest dolazaka do kraja kruzing sezone, kažu nam u Gorbisu.
Program će ostati u ponudi MSC-ija i za 2016. godinu, a vjerovatno će biti proširen i sa drugim kompanijama.
Ovo je šansa da se produži sezona u Herceg Novom, kao i da se poboljša ponuda, uključivanjem i drugih ustanova i organizacija.

Picerija i restoran

1 komentar

  1. Lijepo da su se ovi pametni ljudi iz Gorbisa potrudili da dovedu turiste sa kruzera u Novi.Uvjek sam bila tużna kada vidim autobuse da idu za kotor nestaju kod nas.Moja pohvala Gorbisu bravo.
    0    0

Ostavite komentar

*

code