HERCEG NOVI: SAKUPLJENE 42 JEDINICE KRVI DOBROVOLJNIH DAVALACA

HERCEG NOVI: SAKUPLJENE 42 JEDINICE KRVI DOBROVOLJNIH DAVALACA

112
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na prvoj akciji hercegnovskog Kluba dobrovoljnih davalaca krvi prijavila su se 54 davaoca i sakupljene su 42 jedinice krvi.

– Svaka jedinica krvi može da spasi 4 života, to znači da smo skupili dovoljno krvi da se spasi 168 života – rekla je predsjednica kluba, Dragana Cmiljanić.
Odazvali su se klubovi iz Nikšića, Podgorice, Golubovaca, Budve, Pljevalja, Ljubinja i Trebinja, kao i lokalno stanovništvo, članovi moto kluba CRUISER iz Herceg Novog i pripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi. Na ručku koji je kasnije organizovan davoce je pozdravio poželio i predsjednik opštine Nikola Gojković poželevši uspjeh novoosnovanim Klubu dobrovoljnih davalaca krvi.
Cmiljanićka kaže da su zadovoljni odzivom građana i nadaju se da će sljedeća akcija biti uspješnija. Zahvalni su sponzorima na pomoći, prvenstveno Opštini, Katunjaninu, kao i Sušiću čijom su se tortom na kraju dana svi zasladili.
Ona se posebno zahvalila Domu zdravlja Herceg Novi i glavnoj sestri, Zorici Klisuri, koja je sve vrijeme bila uz njih kao i Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore, čiji su doktori i tehničari došli u Herceg Novi.
Iz Odreda izviđača Orjen, odazvale su se Nevena Dabižinović i Tijana Barzut, koje su pružile neizmjernu pomoć organizatorima i pokazale humanost mladih izviđača.
Organizacioni tim prve velike akcije hercegnovskog Kluba dobrovoljnih davalaca bili su Petar Porobić, Mia Lepetic i Dragana Cmiljanić.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code