Hercegnovska policija rasvjetlila pet teških krađa: Na udaru lopova ruski državljani i...

Hercegnovska policija rasvjetlila pet teških krađa: Na udaru lopova ruski državljani i apoteka

3890
11
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_objekti_centar_bezbjednosti_hnSlužbenici hercegnovskog Centra bezbjednosti su posljednjeg  mjeseca rasvjetlili pet krivičnih djela iz oblastii imovinskih delikata u stambenim objektima ruskih državljana, kao i u apoteci Montefarm u Bijeloj. Na Osnovnom državnom tužiocu u Herceg Novom je da istraži i odredi kazne za 4 lica zbog teške krađe i za jedno lice zbog teške krađe u pokušaju, saznaje Radio Jadran.

Zanimljivo je da su jedne noći tokom februara prilikom obavljanja redovnih poslova službenici saobraćajne policije Centra bezbjednosti  u apoteci Montefarm u Bijeloj zatekli u krađi i lišili slobode V.D. iz Bijele. On je zajedno sa T.S. polomio staklo na vratima, ušao u apoteku, naparavio premetačinu i iz kase odnio 150 eura.

Picerija i restoran

Hercegnovska policija je takođe podnijela krivičnu prijavu protiv M.Đ. iz BiH zato što je od oktobra prošle godine do januara ove u Igalu provalio u stan ruskog državljanina G.A. i otuđio 2 televizora, kao i još neke uređaje poput risivera satelitske antene, lap-topa, ali i više flaša alkoholnog pića. Materijalna šteta je 2400 eura. Ukradene stvari policija je pronašla kod P.Đ. i kada se to lice vrati u Crnu Goru biće vraćene vlasniku.

Rasvjetljena je i teška krađa u januaru u Baošićima zbog kojeg su službenici CB podnijeli krivičnu prijavu protiv V.N. iz Kotora. On je provalio u kuću ruske državljanke N.T. i pokrao nakit u vrijednosti oko 3000 eura.

Ovaj Kotoranin je potom još dva puta pokušao krađu. Provalio je u Kamenarima u stan ruskog državljanina  G.V. i ruske državljanke R.I. Obavio je premetačinu, ali nije izgleda ništa zanimljivo našao, pa ništa nije ni otuđio.

Na potezu je Osnovni državni tužilac.

Inače, pored ovih krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, hercegnovska policija je od januara rasvjetlila tri serije krivičnih djela imovinskih delikata. Tom prilikom su rasvjetljena 22 djela teških krađa u osam ugostiteljskih, zdravstvenih, trgovinskih i stambenih objekata i procesuirano je sedam lica.

11 Komentari

 1. ne pisu se puna imena i prezimena jer policija je u sluzbi gradjana pa ne zeli da otkrije identitet pocinioca tj. njihovih spijuna.Svaki ce za 10 dana doc doma ko da nista nije ucinio.
  0  0
 2. Zasto se ne napisu puno ime i prezime tim lopova da znaju i gradjani sta nam znace inicijali,a sta je sa ostalim sto im prolaze idred pa za te se stvari cuti,ako obavjestavate bolje napisite puno ime i prezime ili je bolje ne pisat nista
  0  0
 3. ha ha teške kradje! što je sa teškim ubistvima! Na pr. Otkriše li ko je prije n15 god. mučio i ubio staricu u stanu 20 m od CB-a ili ovog nesretnika od prije 20 dana! No dobro je da vataju ove kokošare ni to nijesu do prije 20 dana!
  0  0

Ostavite komentar

*

code