Hercegnovski bokseri u humanitarnim mečevima za malu Sofiju

Hercegnovski bokseri u humanitarnim mečevima za malu Sofiju

1
Podijeli

Bokseri Zvjezdan Vidaković i Dilan Prašović učestvovali su u humanitarnom meču „Posljednji udarac za Sofiju“, koji je sinoć održan u SC Nikšić. Tako su pomogli akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje četvrorogodišnje Sofije Šušić, koja boluje od rijetkog oboljenja mozga.

U poluteškoj kategoriji Zvjezdan Vidaković je prekidom u prvoj rundi pobijedio Radovana Petrovića, dok je u kruzer kategoriji Dilan Prašović prekidom u trećoj rundi savladao Sinišu Kondića.
U centralnom meču večeri, dugogodišnji crnogorski reprezentativac, Boško Drašković, borbom sa Džemalom Bošnjakom oprostio se od profesionalnog bavljenja boksom.

Picerija i restoran

Bošnjak je, u znak poštovanja i nepisanog pravila u boksu, predao borbu nikšićkom borcu u trećoj rundi. Drašković je uoči glavne borbe večeri dobio priznanje Bokserskog saveza za doprinos boksu i njegov razvoj u državi.

U uvodnoj borbi Brajan Jovanović je u kategoriji do 81 kilogram jednoglasnom odlukom sudija pobijedio Mila Kostića. Duel crnogorskih reprezentativaca pripao je Emiru Šabotiću, koji je nakon tri runde slavio protiv Petra Marčića. Veteran Ratko Drašković nokautom u prvoj rundi slavio je protiv Saše Dojića.
Kompletan novac od ulaznica uplaćen je za liječenje malene Sofije.

Manifestacija je imala i muzički program u okviru koga su nastupili Davor Vučetić i u okviru fitnes programa Soko džim.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code