Hotel „Palmon Bay“ dobitnik nagrade „Najbolji novi hotel za konferencije i događaje“

Hotel „Palmon Bay“ dobitnik nagrade „Najbolji novi hotel za konferencije i događaje“

0
Podijeli

Hotel „Palmon Bay“ iz Herceg Novog dobitnik je nagrade SEEbtm magazina u kategoriji „Najbolji novi hotel za konferencije i događaje“ u kategoriji hotela sa više od 200 soba. Hotel je nominovan po preporuci stučnog žirija portala Kongresniturizam.com i magazina SEEbtm.  Nagrada je četvrto priznanje u proteklih godinu i po od kada je „Palmon Bay“ otvoren, navodi se u saopštenju kompanije Primorje hotels & restaurants.

hotel palmon bay 8„Ovim priznanjem još jednom je potvrđen izuzetan kvalitet ponude i sadržaja hotela, što je važan preduslov za uspješno organizovanje kongresnih skupova i događaja. Izuzetno smo ponosni što su stručni žiri i javnost prepoznali kvalitet hotela „Palmon Bay“. Nagrada nas motiviše da konstantno unapređujemo kvalitet ponude, posebno kada je riječ o kongresnom turizmu“, kazala je direktorica hotela Jelena Đurašković i zahvalila se svima koji su glasali za hotel „Palmon Bay“.

Picerija i restoran

Ona je dodala da kongresni centar hotela „Palmon Bay“ raspolaže sa dvije multifunkcionalne konferencijske sale kapaciteta 120 i 90 osoba, sa prirodnim osvijetljenjem i terasom, kao i manjim salama za sastanke. Sve sale su kompletno opremljene i pogodne za organizaciju svih poslovnih događaja.

Dodjela nagrada organizovana je u Beogradu, 18. novembra na gala večeri koja je okupila renomirane učesnike kongresne industrije regiona.

„Palmon Bay“ je nedavno osvojio nagradu „Brand Leader Award 2016“, kao lider u postavljanju novih standarda kvaliteta, konkurentnosti i inovativnosti hotelske ponude jugoistične Evrope.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code