Hotel „Palmon Bay“ nominovan za Brand leader award nagradu

Hotel „Palmon Bay“ nominovan za Brand leader award nagradu

1588
0
Podijeli

hotel palmon bay 8Hotel „Palmon Bay” u Igalu, koji posluje u sastavu grupacije Primorje Hotels & Restaurants, nominovan je za prestižnu nagradu „Brand Leader Award“ 2016, a prema odluci koju je donio stručni kolegijum VI Biznis konferencije „SEET 2016“, saopšteno je iz ove kompanije.

“U obrazloženju se navodi da je „Palmon Bay“ nominovan zbog postavljanja novih standarda u kvalitetu, konkurentnosti i inovativnosti cjelogodišnje hotelske ponude u oblasti primorskog turizma u jugoistočnoj Evropi”, navodi se dalje u saopštenju.

Picerija i restoran

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Nagrada se dodjeljuje devet godina radi afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unaprjeđuju tržište.

Biznis konferencija „SEET 2016”, koja se VI put održava u Beogradu, okupiće preko 400 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice. Svoja iskustva će podijeliti i visoki predstavnici relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, eksperti iz oblasti održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava, obrazovnih i javnih institucija.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code