HOTEL “PALMON BAY” U IGALU PRIMIO GOSTE, ZVANIČNO OTVARANJE ODLOŽENO ZA 10.JUL

HOTEL “PALMON BAY” U IGALU PRIMIO GOSTE, ZVANIČNO OTVARANJE ODLOŽENO ZA 10.JUL

144
0
Podijeli

Iako je svečano otvaranje rekonstruisanog bivšeg Centra RVI, sada renomiranog hotela sa 4 zvjezdice “Palmon Bay” bila najavljena za 10. jun, ono je izostalo “zbog poštovanja unaprijed zadatih rokova oko početka rada.

Prema planovima menadžmenta komapnije “HTP Primorje hotels & restaurants”, u sklopu koje posluje “Palmon Bay”, oficijelna ceremonija trebalo bi da bude upriličena 10. jula, potvrdio je Radiju Jadran predsjednik Odbora direktora, Božidar Draganić.
– Zahtjevi sa tržišta bili su takvi da što prije otvorimo, a pošto nam je naš biznis prioritet, nijesmo željeli da komplikujemo priču. Svečano otvaranje napravićemo 10. jula, za naše poslovne partnere i prijatelje, kako bismo ozvaničili početak rada obnovljenog hotela, pojašnjava Draganić.
No, još početkom juna ovdje su stugli prvi gosti i u menadžemntu su zadovoljni trenutnom popunjenošću, kao i najavama za glavnu ali i posezonu.
– U hotelu je stotinjak gostiju, uglavnom, inostranih, a imamo i dobre najave za jul, avgust i septembar. Za sada smo zadovoljni. Preovlađuju gosti sa zapadnoevropskog tržišta – Englezi, Italijani, Francuzi i Španci, navodi Draganić.
U toku je finalizacija bazena i ugradnja bazenske tehnike, što bi trebalo da bude gotovo do 1. jula, kada će funkciji biti čitav spa & wellness dio hotela.
Podsjetićemo da se u rekonstrukciju bivšeg hotela Centar, HTP Primorje uložilo skoro 7 miliona eura, a nakon jednoipogodišnje izgradnje kategorizacija hotela podignuta je sa dvije na četiri zvjezdice. Kapitalnom rekonstrukcijom, zdanje je dobilo moderniji izgled, sa 163 sobe, od čega su 22 apartmana, spa dio, konferencijsku salu, dvije otvorene terase, recepciju, restoran.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code