HOTELIJERI ZADOVOLJNI IZGLEDIMA ZA PRODUŽETAK SEZONE

HOTELIJERI ZADOVOLJNI IZGLEDIMA ZA PRODUŽETAK SEZONE

316
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iako je minula ljetnja turistička sezona veća hotelska zdanja na hercegnovskoj rivijeri imaće dobru posjetu, neki do sredine oktobra, a neki čak i do kraja godine i čak neće zatvarati kapije.

Neki hotelijeri su korigovali cijene smještaja i ostalih usluga u odnosu na sezonske cjenovnike i do 50%, u zavisnoti od tržišta i aranžmana.
Hotel Delfin u Bijeloj biće otvoren do novembra i sada je 100% popunjen. Cijene nijesu korigovali, a vlasnik, kompanija Carine, kreće i sa gradnjom novog hotela na mjestu bivšeg „Parka”.
U Club Hotelu Riviera u Njivicama radiće tokom čitave godine, s tim što veći dio usluga koje se nude tokom ljetnje sezone neće pružati. Ipak, kvalitetan smještaj i ishrana dočekaće sve koji se odluče da i u zimskom periodu dođu u Herceg Novi, a u službi prodaje ovog hotela, izraelskog vlansika, kažu da su cijene spustili i do 50 %.
Rekonstruisani RVI, sada hotel Palmon Bay sa 4 zvjezdice, bio je pravo osvježenje kad je riječ o hotelskom smještaju u Herceg Novom. Iz menadžmenta već su nekoliko puta isticali da su sezonom veoma zadovoljni, jer kako su kazali – ako gostima ponudite kvalitetnu uslugu, to će vam se i vratiti. Cijene smještaja u postsezoni nijesu umanjene, jer služba prodaje bilježi dobre najave za čitav oktobar, pa će samim tim i hotel biti otvoren do 25. oktobra. Nakon toga, krenuće se ponovo sa građevinskim radovima, odnosno rekonstrukcijom preostalih sektora u hotelu koji nijesu inovirani u prvom krugu rekonstrukcije, zajedno sa kupalištem. Ono bi do naredne sezone trebalo da dobije, između ostalog i otvoreni bazen sa morskom vodom.
U jednom od hotela mađarskog hotelskog lanca Huguest hotel Sun resort na Toploj, kažu da će raditi do 5. novembra, jer je u hotelu još uvijek znatan broj gostiju sa američkog, švedskog i finskog tržišta. Oko 50% kapaciteta hotela je popunjeno, a u zavisnosti od tržišta i aranžmana, cijene smještaja umanjene su od 20-50%.
Igalski “Lighthouse” vrata neće zatvarati ni ove zime, s tim što će u funkciji biti samo 30% kapaciteta, jer i ovaj hotel očekuje kapitalna rekonstrukcija od skoro 3 miliona eura. Cjenovni bilten neće se mijenjati, a u zavinsoti od vrste gostiju i aranžmana, u prosjeku, noćenje sa doručkom košta 30 eura.
Jedini operativni hotel nekadašnje Vektra Boke, oronuli hotel Plaža, kako je i najavljeno, zatvoren je 21. septembra. Prema riječima predstavnika Sindikata, uzimajući u obzir uslove pod kojima se radilo, ostvareno je skoro 25 hiljada noćenja. Plan reorganizacije Vektra Boke u stečaju trebalo bi da bude gotov do 12. oktobra.
Inače, na novskoj rivijeri, prema posljednjim podacima TO od 25. septembra, boravi 5.854 prijavljenih gostiju, od čega 5.263 stranih i 591 domaći. To je za 59% više prijavljenih gostiju u odnosu na isti period prošle godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code