Hotelu “Palmon Bay” dodijeljena nova zvjezdica

Hotelu “Palmon Bay” dodijeljena nova zvjezdica

4111
4
Podijeli

hotel palmon bay 8Hotelu “Palmon Bay” iz Igala, koji posluje u sklopu grupacije Primorje Hotels & Restaurants dodijeljena je kategorija hotela sa 4 plus zvjezdice. Tu odluku donijelo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma. Osim toga, hotelu je dodijeljena i specijalizacija “Wellness & Spa ugostiteljski objekat”.

Iz uprave hotela su naveli da su zadovoljni donešenom odlukom i da nova kategorizacija neće uticati na cijene koje će ostati na nivou hotela sa 4 zvjezdice.

Picerija i restoran

Hotel “Palmon Bay” posjeduje 200 soba i apartmana, od kojih je 40 u novoizgrađenom depandansu, dvije kongresne sale, zatvoreni i otvoreni bazen.

Spa i wellnes centar „Palmon Bay“ prostire se na preko 500m2 i sastoji se od bazena sa ljekovitom mineralnom vodom. Osim toga, tu su i parno kupatilo, finska sauna, infrared sauna, hidromasažna kada i slana soba.

Hotel “Palmon Bay” je nedavno osvojio prestižnu nagradu „Brand Leader Award 2016“, kao lider u postavljanju novih standarda kvaliteta, konkurentnosti i inovativnosti hotelske ponude jugoistične Evrope.

4 Komentari

  1. Sjajno. Još samo da odnos prema zaposlenima i primanja budu makar dijelom na evropskom nivou i onda se može reći da je ovo uspješna priča. Mada niste bez konkurencije, Park hotel može lako preuzeti primat.
    0    0

Ostavite komentar

*

code