HSF u Beogradu i Makarskoj promoviše ovogodišnji program festivala

HSF u Beogradu i Makarskoj promoviše ovogodišnji program festivala

0
Podijeli

Na beogradskom Manifestu i strip festivalu u Makarskoj – Mafestu, sljedećeg vikenda biće promovisano 12. izdanje Hercegnovskog strip festivala.

– Beograđani će moći da se upoznaju sa festivalom u okviru zvaničnog programa predstavljanja Crne Gore, Herceg Novog i manifestacija od značaja za grad. Na štandu HSF-a biće vrhunski strip umjetnici – Dražen Kovačević, Aleksa Gajić i Jovan Ukropina, koji će crtati za fanove i pričati o svojim utiscima sa gostovanja na HSF-u- najavljuju organizatori.

Picerija i restoran

Program na beogradskom Kalemegdanu odvijaće se na bini nazvanoj “Stvaran svet oko nas” a trajaće od 12 do 20 sati, u organizaciji  Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Herceg Novog.

S druge strane, HSF će biti promovisan I na Mafestu u Makarskoj, veoma značajnoj reviji devete umjetnosti, gdje će i nastaviti  s umrežavanjem strip majstora – kaže Jovan Subotić, jedan od organizatora Hercegnovskog strip festivala.

Ovogodišnje izdanje festivala u Herceg Novom na programu je od 7. do 12. septembra, a gostovanje su potvrdili neki od vodećih savremenih strip artista.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code