HUMANITARNA AKCIJA “PAŠTOM I TOMBOLOM ZA DJECU”

HUMANITARNA AKCIJA “PAŠTOM I TOMBOLOM ZA DJECU”

108
0
Podijeli

sunce u pelenama2Shopping Centar Kamelija i NVO Šjore od mota 05. oktobra organizuju akciju „Paštom i tombolom za djecu” u okviru humanitarnog projekta „Sunce u pelenama 2″ za izgradnju i rekonstrukciju dječijeg odjeljenja Opšte bolnice u Kotoru.
Ispred kamenog kioska na ulazu u Stari grad od 8 sati biće postavljen pult na kojem će se prodavati pašta pravljena po tradicionalnom bokeljskom receptu. Građani će moći da kupe paštu, obezbijede sebi ručak i tako podrže akciju. Namirnice je obezbijedio super-market Maxi, dok će se pašta kuvati u hotelu Cattaro u Kotoru. Istog dana, u 11 sati na Glavnom gradskom trgu biće organizovana humanitarna tombola za koju su nagrade obezbijedili privatnici iz Starog grada, Šoping centar “Kamelija” i kotorski umjetnici.
Prošle godine uspješno je realizovana akcija “Sunce u pelenama” za pomoć porođajnom odjeljenju kotorske bolnice. Vrijednost projekta iznosila je pedeset hiljada eura, a organizatorima je na Cetinju uručena i nagrada za filantropiju „Iskra”.
Uz brojne aktivnosti, akcija „Sunce u pelenama 2″ trajaće do februara 2014. godine.
Broj žiro računa na koji će se obavljati uplate je 535-12616-61 kod Prve banke, saopštavaju iz Šoping centra Kamelja i NVO Šjore od mota.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code