HUMANITARNA AKCIJA: “VEČE ZA ŽANU” I PRIKUPLJANJE NOVCA NA TRGU NIKOLE ĐURKOVIĆA...

HUMANITARNA AKCIJA: “VEČE ZA ŽANU” I PRIKUPLJANJE NOVCA NA TRGU NIKOLE ĐURKOVIĆA I U IGALU KOD “GALEBA”

218
0
Podijeli

Moto klub MC Cruiser iz Herceg Novog priključuje se akciji prikupljanja pomoći za mladu Bijeljanku, Žanu Međedović, koja je oboljela od agresivnog oblika raka limfnog tkiva u medijastinumu. U petak 9.oktobra, biće organizovano “Veče za Žanu”, ali i prikupljanje pomoći na više lokacija u gradu.

Žana se nalazi u Njemačkoj, na klinci Malterser St.Franziskus, a za nastavak liječenja i terapiju neophodno je prikupiti još 50 000 eura.
– Da bi akcija bila što uspješnija i odziv građana što veći, u saradnji sa noćnim klubom „Peoples” u petak, 9. oktobra organizujemo humanitarnu žurku pod nazivom „Veče za Žanu”. Bez nadoknade će nastupiti lokalne muzičke grupe i pjevači, a sav prihod od ulaznica po cijeni od tri eura, kao i dio prihoda od prodatog pića, namjenjeni su za Žanino liječenje. Osim donacija članova moto kluba MC Cruiser, u petak ćemo tokom dana prikupljati novčanu pomoć na Trgu Nikole Đurkovića i kod „Galeba” u Igalu. Kutije će uveče biti postavljene i u „Peoples”-u, gdje humanitarna žurka počinje u 21 h – najavljuju iz moto kluba MC Cruiser.
Oni se nadaju da će Novljani još jednom dokazati da su ljudi velikog srca i pružiti ruku pomoći za spas jednog mladog života i pozivaju sve ljude dobre volje da se pridruže humanitarnoj akciji.
Žani i dalje možete pomoći uplatom na žiro račun: 510040896326002327, na ime Ranko Međedović; devizni račun Swift-COBADEFF IBAN-ME25510040896326002327 Account- 400876851700

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code