HUMANITARNA AKCIJA ZA POMOĆ UGROŽENIMA U PODGORICI I HERCEG NOVOM

HUMANITARNA AKCIJA ZA POMOĆ UGROŽENIMA U PODGORICI I HERCEG NOVOM

154
0
Podijeli

Banka hrane Crne Gore i Montenegrin American Youth Alumni Association – MAYAA obilježiće Svjetski dan aktivizma mladih – 12. april, u Podgorici i Herceg Novom.
Kako je saopšteno iz fondacije Banka hrane, cilj je da se kroz globalnu akciju doprinese ublažavanju problema siromaštva u Crnoj Gori.

Mladi širom svijeta se okupljaju i bave društveno korisnoim radom i aktivnostima.
“Svake godine u aprilu u više od 150 zemalja angažovano je više od milion mladih volontera, što čini ovaj dan najvećim praznikom mladih volontera u svijetu”, navodi se u saopštenju Banke hrane.
Banka hrane i MAYAA će ovaj dan posvetiti sakupljanju osnovnih životnih namirnica i higijenskih sredstava za ugrožene porodice u Herceg Novom i Podgorici.
“Pozivamo sve građane kao i društveno odgovorne kompanije da daju svoj doprinos i pomognu svojim sugrađanima koji teško žive. Dovoljno je da donesete osnovne životne namirrnice i higijenska sredstva i naši volonteri će radi tranparentnosti rada pakovati donirane proizvode na licu mjesta”, poručuju iz Banke hrane.
Humanitarna akcija “NJIMA TREBA NAŠA POMOĆ” biće organizovana od 9 h do 21 h u MAXI- jevom supermarketu u Igalu i super MAXI- ju u Delta city- ju.
“Koliko će porodica dobiti pomoć zavisi od svih nas” – napominju organizatori.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code