HUMANITARNA AKJCIJA ZA DJEČAKE OBOLJELE OD RAKA

HUMANITARNA AKJCIJA ZA DJEČAKE OBOLJELE OD RAKA

159
0
Podijeli

U sklopu Dječijeg proljećnog vikenda, koji će biti održan u Delta City Podgorica, Udruženje roditelja djece oboljele od raka ,,Fenix Crna Gora”, u subotu će od 11. do 16. sati, organizovati humanitarnu lutriju.

Kompletan prihod namjenjen je za dvojicu dječaka oboljelih od raka, Aleksandra Boričića i Lazara Perovića, koji su na liječenju u Njemačkoj, saopšteno je iz NVO Fenix Crna Gora. Tiket za humanitarnu lutriju koštaće 5 eura i svaki je dobitni!
– Poklon paketice i vaučere za humanitarnu lutriju donirali su: Donator doo, Rocky pistolato doo, Podravka doo, Timikom doo, Kovačević fashion doo, Anex moda doo, beauty salon Gia, Beauty salon Mystique, beauty salon Desire, studio Zaga, Rebra komerc doo, Škorpion doo, Montenegro spein doo, Klikovac doo, Goranović doo, Dadi doo, Expo comerc doo, Uniqa ad, Laptopovi staro za novo, Bašic doo, Sana boca doo – navodi se u saopštenju.
Na Dječijem proljećnom vikendu, Fricom – ledo, će prodavati sladolede po promotivnim cijenama, a sav prihod koji dobiju od prodaje, doniraće oboljelim dječacima.
– Da naša akcija bude uspješnija pobrinuće se i naši prijatelji klovnovi iz NVO ,,Maškare”. Kovačević fashion doo Herceg Novi će procenat od dnevnog pazara 26. aprila u butiku Original marines uplatiti za humanitarnu akciju. Na štandu će biti i donatorska kutija, ako neko želi da i na taj način pomogne Aleksandru i Lazaru – navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code