Humanitarna aukcija Hercegnovskog strip festivala: Za Ivu 925 eura

Humanitarna aukcija Hercegnovskog strip festivala: Za Ivu 925 eura

1616
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na humanitarnoj aukciji radova Hercegnovskog strip festivala, večeras u foajeu Dvorane Park prikupljeno je 650 eura za liječenje mlade Novljanke Ive Bijelić.strip-aukcija-1409-2

Na aukciji su bili radovi sa konkursa ‘Comic Atelier’, crteži nastali za vrijeme ovog i prošlih izdanja festivala, printovi, plakati sa ovogodišnjeg festivala, stripovi sa potpisima… Rad koji je prodat za najveću cijenu je Tihomira Tikulina za 100 eura.

Picerija i restoran

Aukciji se priključila i NVO Ruke, koji su ponudili radove novskih umjetnika. Prikupili su 190 eura. Tako ukupan iznos koji će biti uplaćen za pomoć maloj Ivi zahvaljujući Hercegnovskom Strip festivalu i kafeu i piceriji Atelier je 925 eura.

strip-aukcija-1409-1

Prije same aukcije posjetioce je pozdravio direktor festivala, Nikola Ćurčin, koji je sponzorima, partnerima i medijima uručio zahvalnice za podršku u realizaciji ovog festivala, koji je ove godine obilježio desetogodišnjicu postojanja i pozicionirao se visoko u regionu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code