Humanitarne akcije i događaji za zdravlje Ive Bijelić ne jenjavaju

Humanitarne akcije i događaji za zdravlje Ive Bijelić ne jenjavaju

2276
2
Podijeli

herceg novi 115U organizaciji Teniskog kluba Herceg Novi, naredne subote, 15. oktobra, biće upriličeno druženje sa članovima kluba i prikupljanje sredstava za pomoć Ivi Bijelić.

– Perjanice našeg kluba: višestruki prvak države, Marko Miletić  i prvi igrač države za uzrast do 16 godina, Vukan Zavišin,  zajedno sa našim podmlatkom, u subotu će najprije na Trgu, a nakon toga i u parku Igalo, prikupljati novac za liječenje Ive Bijelić. U tu svrhu, a uz nesebičnu pomoć prijatelja kluba Milana Ivaniševića i njegove firme, obezbjeđeno je 50 majica, koje će djeca prodavati po minimalnoj cijeni od 5 eura – kazao je trener TK Herceg Novi, Dado Miletić.

Picerija i restoran

Pored prodaje majica, po cijeni od 1 eura prodavaće se i teniske loptice kojih su se Marko i Vukan odrekli. Organizatori akcije pozvali su sve sugrađane da masovno podrže akciju mladih sportista.

Podsjećamo, košarkaški klub Budućnost iz Podgorice, uplatiće ukupan iznos zarađen od prodaje ulaznica sa posljednje utakmice ABA lige, koju su Podgoričani u nedjelju odigrali protiv Krke iz Novog Mjesta, a riječ je o sumi od 5.580 eura.

2 Komentari

  1. Sportisti su uvijek među prvima koji se odazovu na svaku humanitarnu akciju,tako da samo mogu reći “veliko hvala” u ime nas sugrađana Novog!
    0    0

Ostavite komentar

*

code