Humanitarne utakmice za pomoć Stevanu

Humanitarne utakmice za pomoć Stevanu

2498
2
Podijeli

humanitarna veteraniU Sportskom centru Igalo u subotu, 23. aprila u 19 časova, zakazana je humanitarna košarkaška utakmica veterana, u kojoj će snage odmjeriti KK Veterani Karače 2005 i VK Jadran veterani. Prikupljena sredstva namijenjena su za liječenje Novljanina, Stevana Obradovića. Cijena ulaznice biće 2 eura.

Humanitarnog karaktera biće i tradicionalni Prvomajski fudbalski turnir Podi 2016. na kojem će sva prikupljena sredstva biti uplaćena za pomoć Obradoviću. Prijavljeno je 17 ekipa, uplata po ekipi iznosi 25 eura, a prvi mečevi zakazani su za petak od 19h.

Picerija i restoran

Podsjećamo, naš sugrađanin teško oboljeli Obradović nalazi se na terapiji u Beču, a za njegovo liječenje potrebno je sakupiti 80 hiljada eura.

Turnir Podi 2016. za StevaPo riječima njegovog prijatelja, Branka Čihorića, Stevovo stanje je sada stabilno i on se osjeća dobro. Takođe nam je rekao i da je, nizom humanitarnih akcija, sakupljeno oko 60 hiljada eura donacija.

Novljani su u dosadašnjim humanitarnim akcijama za pomoć teško oboljelima, pokazali i dokazali svoju plemenitost i želju da pomognu.

Uplate se mogu izvršiti iz inostranstva kao i iz naše zemlje na sljedeći račun:

Erste Bank AD Podgorica
Svrha uplate-pomoć za liječenje Stevana Obradovića
Broj računa za domaći platni promet
540-32106200-23

Broj računa za uplate iz inostranstva
IBAN ME25540000003210620

SWIFT OPPOMEPG

 

2 Komentari

  1. Bravo za humanist Ali gdje je tu drzava I institucije, lokalna uprava, itd..zar je problem da se obezbjedi 20 hiljada koliko nedostaje? Toliko pojedinci plate provod ,odjelo,Sat it’d…
    0    0

Ostavite komentar

*

code