Humanitarni Auto skup – Looney Tuned za Ivu

Humanitarni Auto skup – Looney Tuned za Ivu

1717
3
Podijeli

looney-tunedU nedjelju, 23. oktobra, na parkingu Instituta dr Simo Milošević u Igalu, biće organizovan  humanitarni auto skup „Looney Tuned“ sa namjerom da se skupi pomoć za oboljelu sugrađanku Ivu Bjelić.

Sličan skup je bio organizovan i u februaru ove godine, kada se za tri dana provozalo rekordnih 150 automobila iz Crne Gore, ali i iz Hrvatske čiji su se vozači odazvali i ovoj akciji.

Picerija i restoran

Sve posjetioce očekuje dobro druženje, razmjena ideja o „auto tjuningu“, kao i zanimljivi projekti rađeni u privatnim garažama, što obećava brojna unikatna vozila na samom skupu.

Prijave su već prevazišle prošlogodišnju brojku, a vozila stižu ne samo iz naše zemlje, već i iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Takođe, organizuje se i takmičenje za najljepše i najniže auto, kao i mnogim drugim disciplinama.

Posjetioce će zabavljati DJ, a spreman je i koncert iznenađenja. Svi će moći da kupe i razne majice, naljepnice i brojni promotivni materijal. Početak je zakazan za 10 sati ujutro i trajaće sve dok posljednji automobil ne izađe sa skupa. Generalni sponzor skupa je Opština Herceg Novi, Institut dr Simo Milošević, a organizatori Budimir Bulajić i Stevan Kaluđerović, te Zorica Drakulić Vidaković koja konstantno pomaže u akcijama za malu Ivu.

3 Komentari

  1. Nadam se da organizator,koji nije pomenut ovdje, pročitao šta mu se radi iza leđa. Ako se ne varam. Do juče je objavljivao na Fb-u događaj i odjednom nije pomenut.
    0    0

Ostavite komentar

*

code