Humanitarni koncert za pomoć Ivi i Teodori

Humanitarni koncert za pomoć Ivi i Teodori

2268
2
Podijeli

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći za Ivu Bijelić i Teodoru Sijerković, u organizaciji Mjesne muzike Đenović, biće održan 22.oktobra u 20 časova, u Domu kulture Đenovići.see-feel-act

Na koncertu će učestvovati bendovi: Goldtimer iz Budve, Goodbuye Windows iz Tivta, kao i đenovićki sastavi High Voltage, Chenova i Fast Women & Slow Horses. Tehničku podršku daje Bojan Cicak. Ulaznice koštaju 2 eura, odnosno onoliko koliko posjetioci mogu da odvoje.

Picerija i restoran

Teodora Sijerković je sedmogodišnja djevojčica iz Baošića koja boluje od cerebralne paralize. Kako je kazao član Mjesne muzike Đenovići, Nenad Odalović, njoj su neophodna nova kolica, koja koštaju oko 1000 eura, ali potrebno je da uradi i još neke testove i ispitivanja. Njeni roditelji su se najprije obratili crkvenom odboru u Baošićima, ali su građani ovog bokeškog mjesta, organizujući koncert za prikupljanje novca za Ivino liječenje u Njemačkoj uključili i Teodoru u akciju.

Iva Bijelić je i dalje na terapijama u Njemačkoj, a njeno stanje se poboljšava. Za njeno liječenje presotalo je još da se prikupi oko 50 hiljada eura.

– Pero, njen otac, treba ove sedmice da ima razgovor sa upravom klinike. Oni su njemu dali 19. novembar kao rok. Ali pretpostavljam, kad je već skupljeno toliko, da će oni prolongirati uplatu , da može da se skupi preostali iznos – kazala je Martina Kokot.

Svi Ivini nalazi još nisu gotovi. Iva je prošla skener i profesor koji vodi njenu terapiju je zadovoljan rezultatom tog nalaza, jer ona polako napreduje, a karcinom se smanjuje. Ipak, njena borba  traje i očekuje je završetak terapije koju trenutno prima, ali i dalji testovi.

2 Komentari

  1. U Teodorino ime i u ime cjele porodice beskrajna zahvalnost inicijatorima sinoćnjeg koncerta Mjesnoj muzici Đenović,svim učesnicima u programu i publicí. Vaše malo,nama je veliko i podsticajno! Sve je lakše kad znamo da ste uz nas i našu borbu da učinimo sve do Teodorinih prvih koraka. Hvala vam dobri ljudi !
    0    0
  2. Svi smo optimisti i nadamo se najboljem, ali rokovi su rokovi (a njemci su poznati po tačnosti). Zato ne uzdajmo se u sreću, nego dajmo sve od sebe.
    0    0

Ostavite komentar

*

code