Humanitarno veče u Gradskoj kafani za Stevanovo liječenje

Humanitarno veče u Gradskoj kafani za Stevanovo liječenje

1629
2
Podijeli

gradska kaf humanitarno veceSve je bilo lijepo osmišljeno za uspješnu humanitarnu večeru  u Gradskoj kafani u Herceg Novom, za pomoć u liječenju našeg sugrađanina Stevana Obradovića.

Osoblje Gradske kafane osmislilo je dobar meni i zahvaljuju  ansamblu “Stari kapetan”, grupi Egzodusi, Stevanu Faddy-ju, Milici Kaluđerović i duu Providenca koji su učestovovali u sinoćnjoj humanitarnoj večeri. Ipak, nedostajala je bolja posjeta:

Picerija i restoran

– Uz žaljenje što naše okupljanje, usljed vremenskih neprilika, nije naišlo na bolji odziv, poručujemo da će sve slične humanitarne akcije uvijek imati našu podršku. Kako bismo postigli željeni finansijski efekat  pored prihoda od humanitarne večeri, Gradska kafana će dati i dodatni novčani doprinos – navode iz menadžmenta Gradske kafane.

Uz nadu da su makar malo pomogli u liječenju Stevana Obradovića zahvaljuju  i kopirnici Radius, kao i portalu i radiju Jadran na medijskoj podršci.

2 Komentari

 1. Zelim mu brzo ozdravljenje i uspjesan oporavak, ali i drugih je bilo koji su bolovali od te opake bolesti, koliko djece pa sta je bilo s njima!? Cime je ova humanitarna akcija zasluzila toliku medijsku
  pompu, sta je sa ostalima, da nisu njihovi zivoti manje vrijedni mozda? Nisam jos usao u bilo koji
  objekat u gradu a da nema u njemu one kutije za skupljanje para.
  0  0
 2. Uz svo duzno postovanje vaseg truda da organizujete ovaj humani događaj,ja licno smatram da je nelogicno istovremeno pravitii dvije humanitarne akcije ,.u Dvorani Park i u Gradskoj kafani
  0  0

Ostavite komentar

*

code