Hunguest Sun resort prima prve goste 20. aprila

Hunguest Sun resort prima prve goste 20. aprila

1
Podijeli

Nakon višemjesečne pauze, hotel Hunguest Sun resort na Toploj biće otvoren u petak, 20. aprila, potvrdili su Radiju Jadran u službi prodaje.

Zimsku pauzu menadžment je iskoristio za kapitalno renoviranje objekta – soba, restorana, parkinga i dijela oko bazena. Cjenovna politika ostaće na nivou prošle godine.

Picerija i restoran

Kupalište ispod hotela biće otvoreno najvjerovatnije 1. juna, kazala nam je  Marija Backović iz Službe prodaje:

“Počinjemo sa jednom manjom grupom Austrijanaca, na dvije noći, a onda kasnije dolaze Holanđani, Finci, Amerikanci i Mađari. Do početka maja trebalo bi da se smijeni u manjim grupama do 150 gostiju”, kazala je Backović.

U toku su završni radovi u objektima i okolini – obavljeno je krečenje soba, postavljen antialergijski laminat, zamjena dušeka, uređen je parking prostor, bazen je dobio novu rasvjetu i rostfrajne držače, a i hotelski restoran osvježen je novom keramikom.

Cjenovnici su prošlogodišnji, tako da se do sezone noćenje sa doručkom kreće između 55 i 60 eura.

Plan menadžmenta je da hotel radi do početka novembra, jer je buking za oktobar veoma dobar. Postoje upiti i za novembar, ali kako je Backović dodala, rezervacije će se do novembra sigurno mijenjati.

Za nekoliko dana biće inoviran i redizajniran sajt hotela i pokrenuta Fb stranica, gdje će se biti ažurirani podaci o ponudi i uslugama u hotelu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code