I Klaudija Baćović u eliti ženske košarke u Crnoj Gori

I Klaudija Baćović u eliti ženske košarke u Crnoj Gori

2157
1
Podijeli

Baćović i RadovićNakon što je ŽKK Primorje dobio poziv KS Crne Gore za petnaestogodišnju Natašu Radović, da učestvuje kao seniorska reprezentativka na Turniru četiri nacije u Kini, ovih dana je još jedna od najboljih igračica Primorki, Klaudija Baćović, pozvana u B diviziju crnogorske ženske reprezentacije.
– Bilo je još zasluznih igračica u našim redovima, ali ne smijemo biti nezadovoljni pozivom naše dvije igračice u najbolje sastave Crne Gore. Radović i Baćović su se ove sezone sjajnim igrama kvalifikovale za elitne ženske selekcije naše zemlje. Sigurna sam da će ih sljedeće godine pratiti još nekoliko naših najtalentovanijih igračica, a posebno Anđela Varezić, koja je i ove godine zaslužila poziv selektora reprezentacije – kazala nam  je direktorica Primorja, Željka Ratković.
Zašto je poziv izostao u Primorju ne znaju, ali se nadaju da će sljedeće godine selektori reprezentacije provesti više vremena na njihovim utakmicama.
Sredinom maja Radović će za Kinu, a Baćović i Radović će zajedno braniti boje B divizije Crne Gore na Evropskom prvenstvu za uzrast do 20 godina, u Podgorici, od 09. do 17. jula ove godine. Osim Crne Gore koja je domaćin, još učestvuju Velika Britanija, Bugarska, Rumunija, Izrael, Irska, Hrvatska, Litvanija, Slovenija, Bjelorusija, Ukrajina, Mađarska i Češka.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code