I Malom Martinu s anonimnom uplatom od 3000 eura omogućene terapije u...

I Malom Martinu s anonimnom uplatom od 3000 eura omogućene terapije u Beogradu

5264
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

martin-stepanovic-44Još nije prohodao  dvogodišnji Zeleničanin, Martin Stepanović koji boluje od bronhopulmonalne displazije (teška hronična plućna bolest, nastala kao posljedica prijevremenog porođaja),mada je napredovao. On će u utorak, sa majkom Violetom Petrović, ponovo krenuti za Beograd, na jednomjesečnu terapiju.

Zahvaljujući darodavcu koji je želio da ostane anoniman, njima je na račun uplaćeno 3 hiljade eura, koje će pokriti terapije na Klinici za cerebralne i neuropatske bolesti u Beogradu i boravak pratioca.

Picerija i restoran

Iako “svaka mala pomaže”, za nastavak Martinovog liječenja i još nekih 5 mjeseci terapije, neophodno je 15 hiljada eura. Martin je početkom godine počeo da puzi, što je veoma važan i veliki napredak za ovog dječaka. Međutim, problem su i dalje njegove noge:

Ja sam prezadovoljna što su terapije dale efekat i moj Martin sada može da puzi. Ipak, još uvijek ne može da hoda, jer ima problem oslonca na nogama. Ljekari su optimistični, i kažu da će upornom terapijom i to biti jednog dana, priča Martinova mama, Violeta.

Ona je još jednom zahvalila svim dobrim ljudima koji su do sada pomogli da njen Martin napravi “prve korake” makar i puzeći, nadajući se da će jednog dana moći da se osloni na svoje noge kao i ostali njegovi vršnjaci:

– Nije lako naročito kada nemate sredstava da pomognete svom djetetu, a svi svojoj djeci želimo samo najbolje. Jako je teško i neprijatno kada morate nešto tražiti, ali ja zaista drugog izbora nemam. Veliko hvala svima koji su pomogli da moj Martin napreduje, kaže Violeta.

Račun za uplatu sredstava za malog Martina konstantno je otvoren za sve koji mogu i žele da pomognu. Mogu to učiniti:

Za uplate iz Crne Gore

Violeta Stepanović, Loznička 38, Atlas banka – br. Žiro r. – 505 – 26235 – 33.

Za uplate iz inostranstva

56: Intermediary

RZBAATWW RAIFFESEN ZENTRALBANK OESTERREICH

VIENNA, AUSTRIA

 

57: Account with institution

/00155081988

ATLMMEP2

 

Atlas banka AD, Montenegro

59: Beneficiary

/ME25505501541005032152

Violeta (Prvoslav) Stepanovic

1 komentar

  1. evo ga lijecenje u beogradu, dje je sad fond da plati?! onomad rekose nece za ivu da plate u italiju ili njemacku, ne znam dje vec, jer placaju lijecenje te vrste u beogradu. i sto je sad? ili mozda misle da martina treba u tiranu lijecit, pa ovaj put nema para ni za beograd.
    0    0

Ostavite komentar

*

code