I OVE GODINE OČEKIVANI PRIHODI SA OBALE 6 MILIONA EURA

I OVE GODINE OČEKIVANI PRIHODI SA OBALE 6 MILIONA EURA

87
0
Podijeli

Prihodi Javnog preduzeća Morsko dobro za 2015.godinu od poslovnih aktivnosti, naknada za korišćenje morskog dobra, planiran je u visini od 6 miliona eura, što je na nivou ostvarenog prihoda iz 2014. godine.

Nakon preusmjeravanja 50% tih sredstava primorskim opštinama, Javno preduzeće će raspolagati iznosom od 3 miliona eura –navedeno je u planu korišćenja sredstava Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore za 2015 godinu.
U opštini Herceg Novi je do kraja godine planirana izrada projektne dokumentacije za sanaciju pristaništa u Đenovićima, u šta će biti utrošeno 16.500 eura. Isto toliko će biti utrošeno i za izradu projektne dokumentacije za sanaciju mandraća i pristaništa u Kumboru. Projketna dokumntacija za sanaciju pristaništa u Igalu ispod I faze Instituta koštaće 11.000 eura.
Tokom ove godine biće realizovane započete aktivnosti iz prošle godine, kao što je izrada glavnog projekta uređenja obale od restorana Galeb do ušća rijeke Sutorine, za šta je predviđeno 113.000 eura.
Biće nastavljeno opremanje pristaništa u Novom, Kotoru, Budvi i Ulcinju i uloženo 50.000 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code