I to je moguće: Plovidba na Orjenu!

I to je moguće: Plovidba na Orjenu!

12
Podijeli

Da je puno toga stvar ideje i pravog trenutka, pokazuju fotografije sa Orjenske lokve, gdje su iz PK Subra uhvatili jedinstveni momenat probne plovidbe čamca na napuvavanje u srcu Orjena!


Planinski pejzaž ispunjen vrhovima i kršem i munikama dodatno je upotpunilo stado bikova, kojima nikako nije bilo jasno šta se to tačno dešava.

Picerija i restoran

Orjenska lokva je najveća vodena površina na Orjenu, smještena na 1600 m nadmorske visine, a udaljena svega nekoliko desetaka metara od prevoja, planinarskog doma i bućarskog zoga, mjesta subotnje volonterske akcije uređenja.


Nakon obavljenog posla i atraktivne degustacije sladoleda od šumskog voća i jamskog snijega, na red je došlo i plovidba Orjenskom lokvom. Organizator dešavanja bio je planinarski klub „Subra“.

12 Komentari

 1. Jeli ovo normalno? Zaista lijep prikaz krave, ova bara, nemam rijeci!!! Ali ljudi sta radi gumeni camac na orijen u baru?? Da tezimo, nisam siguran! Obavezno slikanje gluposti za face ili ti instagral! Ufff idem igrati stoni tenis ili kosarku, bez tel!

  7
  20
  • Trebalo bi poslati na psihijatrijsko posmatranje ovog koji ti je dodijelio palac na dolje! Taj vjerovatno prije podne mrzi citav svijet a poslije podne i sebe i citav svijet.

   33
   6

Ostavite komentar

*

code