IAKO JOŠ NIJE SANIRANA NJEGOŠEVA ULICA BIĆE OTVORENA ZA MALA VOZILA

IAKO JOŠ NIJE SANIRANA NJEGOŠEVA ULICA BIĆE OTVORENA ZA MALA VOZILA

171
0
Podijeli

Rekonstrukcija dijela Njegoševe ulice u Herceg Novom, od Novljanke do zgrade opštine, biće obustavljena do 9. januara naredne godine.

Dvosmjerni režim saobraćanja trebalo bi da važi do nedjelje, a već od ponedjeljka Njegoševa ulica biće prohodna samo za mala vozila, potvrdio je našem radiju direktor Agencije za izgradnju Herceg Novog, Slobodan Popović.
Rekonstrukcija Njegoševe ulice trebalo je da bude gotova 24. decembra, no iako je izvođač radova Crna Gora put obavio sve što je bilo u njihovoj mogućnosti, nastali su i problemi objektivne prirode, kaže Popović.
– U ovom trenutku imamo problem sa postavljanjem trotoara, jer ono zahtijeva preprojektovanje svih ulaza u gotovo sve stambene objekte. Takve probleme ne možemo zanemariti niti rješavati mimo dogovora sa stanarima, a to nam oduzima dosta vremena”.
Popović garantuje da je do sada sve kvalitetno urađeno. Kako nije mogao biti ispoštovan planirani datum završetka radova do 24. decembra, samim tim do Nove godine neće biti postavljen ni prvi sloj asfalta.
„To će biti urađeno nakon 9. januara, kada ćemo u kontinuitetu završiti rekonstrukciju” – obećava Popović.
Na početku rekonstrukcije Njegoševe bilo je najavljeno da će na na pojedinim mjestima biti uklonjeno nekoliko parking mjesta, jer bi Njegoševa trebalo da dobije i novi trotoar. Međutim, tačan broj parking mjesta biće određen nakon završetka posla.
Podsjetićemo sanacija Njegoševe ulice počela je 18. novembra. Rekonstrukcija se radi od fontane na Toploj do zgrade lokalne uprave, u dužini od 530 metara i košta 360.000 eura, a sa javnom rasvjetom preko 400.000.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code