Početna Društvo Identifikovani Novljanin i Podgoričanin koji su učestvovali u tuči na plaži

Identifikovani Novljanin i Podgoričanin koji su učestvovali u tuči na plaži

10

Iako pretučeno lice ili svjedoci nijesu prijavili tuču, hercegnovska policija je identifikovala lica na snimku, koji je na društvenim mrežama objavljen pod nazivom „Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“.
Snimak je na društvenim mrežama objavljen prije desetak dana, a prekršajne prijave će biti podnijete protiv dva lica koja su direktni izvršioci odnosno lica koja su zadala udarce oštećenom, saopštavaju iz Uprave policije.

Nakon objavljivanja snimka službenici CB Herceg Novi su utvrdili da je do tuče nepoznatih lica na plažnom baru Santo Domingo došlo 1. avgusta, oko 18 časova.

Picerija i restoran

– Preduzimajući intenzivne mjere i radnje, službenici CB Herceg Novi su identifikovali dva lica koja su narušila javni red i mir odnosno lica za koja se sumnja da su zadala udarce oštećenom licu. Riječ je o M.K. (28) iz Herceg Novog i V.V. (22) iz Podgorice. Od njih je u prostorijama CB Herceg Novi uzeta izjava.
Protiv njih će Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Herceg Novom biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog osnovane sumnje da su počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira tučom (član 10 Zakona o javnom redu i miru) – navodi se na kraju saopštenja.

10 Komentari

  1. “Protiv njih će Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Herceg Novom biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka …”
    To sto se neizivljene budale mlate ali ovo ispostava Budvanskog suda u H. Novom, bravo nam ga!

    35
  2. Ako se desilo na plaži, zar nije zakupac bio dužan da prijavi incident? Ako nije prijavio , koje su sankcije protiv njega preduzete? Zašto se punoljetnim licima koji su izazvali tuču samo navode inicijali? Da li je to u skladu sa propisima? Zašto se na taj način štite prekršioci reda i mira, a ja bih rekao potencijalni kriminalci?

    62
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code