IGOR LAKIĆEVIĆ, CDU HERCEG NOVI: NASTAVAK DEMONSTRACIJA RIZIK OD SUKOBA

IGOR LAKIĆEVIĆ, CDU HERCEG NOVI: NASTAVAK DEMONSTRACIJA RIZIK OD SUKOBA

558
0
Podijeli

Opštinski odbor Crnogorske demokratske unije u Herceg Novom smatra da nastavljanje uličnih demonstracija pod vođstvom lidera Demokratskog fronta nosi rizik od sukoba i konflikata.

– Herceg Novom i Crnoj Gori je potreban mir, stabilnost i odvijanje političkog procesa u institucijama sistema. Naša zemlja se nalazi pred dobijanjem pozivnice za NATO, tako da je namjera nekih stranaka i njihovih ostrašćenih lidera da ometu takav razvoj sasvim jasna i providna – izjavio je potpredsjednik OO CDU, Igor Lakićević.
On dodaje da pravo na mirne i civilizovane proteste i okupljanja niko ne negira, ali su lideri DF pokazali da im do toga nije stalo.
– Nadamo se da će najavljene demonstracije u našem gradu biti mirne i kontrolisane od strane organizatora. Cdu smatra da je danas Herceg Novom mnogo potrebnije sagledavanje onoga što je nova lokalna vlast učinila i što je namjerna da učini. Zbog toga će Opštinski odbor Cdu zatražiti razgovor sa novom predsjednicom Opštine i njenim timom, kako bi sagledali trenutnu situaciju i utvdili da li je i što iz izbornog programa Cdu “Nova mapa Herceg Novog” prihvatljivo za vlasti u našoj opštini – najavio je Lakićević.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code