IGRALIŠTE NA SAVINI U FUNKCIJI OD SLJEDEĆE SEDMICE?!

IGRALIŠTE NA SAVINI U FUNKCIJI OD SLJEDEĆE SEDMICE?!

145
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Višenamjensko igralište na Savini stavljeno je u funkciju, iako još uvijek nije postavljena podloga, što bi trebalo da se desi do sredine naredne sedmice, kazao je našem radiju vlasnik firme “Brent” koja izvodi radove, Predrag Kundačina.

Teren je već u upotrebi i tokom proteklih dana moglo se i čuti i vidjeti konačno “pucanje” na koš, jer osim podloge na terenu je sve završeno, uvjerava Kundačina.

Picerija i restoran

“Čekamo neke ateste za tu podlogu, a inače sve ostalo je završeno. Koševi su montirani i sve devastacije koje su u međuvremenu napravljene su sanirane. Ostali su još neki detalji, zbog kojih sjutra imam sastanak sa predstavnicima Opštine, da utanačimo neke detalje oko garancija za podlogu koja je stigla ranije”, pojasnio je Kundačina.
Kundačina nije želio da govori o konačnoj vrijednosti ovog “projekta” i za sve ostale detalje uputio nas je na Vladimira Mračevića, bivšeg savjetnika za investicije u bivšoj vladajućoj postavci u Opštini. Međutim, redakcija Radija Jadran nije danas uspjela da stupi sa njim u kontakt.
Podsjetićemo da su završni radovi nakon nekoliko mjeseci pauze na ovom igralištu krenuli nakon uskršnjih praznika u aprilu. Rekonstrukcija ovog igrališta “vuče” se od januara 2012. godine, a “epilog” bi konačno trebalo da dobije sljedeće sedmice.
Prema podacima naše redakcije, igralište je do sada “progutalo” preko 200 hiljada eura. Igralište iznad OŠ “Milan Vuković” na Savini gradilo se na površini od 2.400 kvadrata i trebalo bi da bude korišćeno i u večernjim satima.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code