III Međunarodni jiu jitsu turnir-Mimosa open 2016 u Igalu

III Međunarodni jiu jitsu turnir-Mimosa open 2016 u Igalu

3
Podijeli

jiu jitsu mimoza openU Sportskom centru u Igalu u toku je posljednji sportski program 47. Praznika mimoze, a riječ je o III Međunarodnom jiu jitsu turniru – Mimosa open 2016.
Turnir je svečano otvoren u podne, a učesnike je pozdravio u ime Opštine, Đorđe Arnaut iz Sekretarijata za sport.
Organizator turnira, Radenko Smolović, kazao je za Radio Jadran, da je turnir ove godine okupio 250 učesnika, oko 50 više nego prošle:
– Takmičari su iz zemalja regiona – Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i domaćina Crne Gore. Kad je riječ o Herceg Novom, na turniru učestvuje 17 takmičara, navodi Smolović.
Za najbolje rangirane, poslijepodne će u ekipnoj konkurenciji za I, II i III mjesto biti dodijeljeni pehari, dok će u pojedinačnoj konkurenciji biti uručene medalje.
Podsjetićemo, Smolović je ujedno trener jiu jitsu kluba Panda, koji je višestruki osvajač titula prvenstava Crne Gore, medalja na regionalnim i međunarodnim takmičenjima.
Međunarodni jiu jitsu turnir – Mimosa open uvršten je u evropski kalendar.

3 Komentari

  1. koliko znam klub radi kao i vecina klubova na principu zima radna ljeto nista toliko o ozbiljnosti ovog kluba i drugih a uzimaju pomoc opstine i stavljaju uspjehe koje nemaju,naime turnir u dziu dzici u nasem gradu je jedan od najslabijih u organizaciji te discipline i jos stavljaju lazne sampione i pri tom opstina daje pomoc a pravi borci koji svoje medalje donose u ovaj isti grad opstina nece ni da pogleda jer neko drug iz nekog drugog kluba je otac u opstini ili slicno.

Ostavite komentar

*

code