Ilija Andrić, DPS: Kad bi mogla i gumerabika bi pocrvenjela od principijelne...

Ilija Andrić, DPS: Kad bi mogla i gumerabika bi pocrvenjela od principijelne rastegljivosti Demokrata

3198
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Kandidat za odbornika DPS-a u SO Herceg Novi, Ilija Andrić, reagovao je na saopštenje Demokrata:

– Izgleda da Bečićeve Demokrate samo treba pustiti da rade sami. Tako će najviše reći o sebi, pošto o svemu drugom ćute kao ribe. Treba im odati priznanje na vješto upakovanim lažima od kojih vrvi svako njihovo obraćanje javnosti, posebno tokom posljednjih nekoliko dana.

Picerija i restoran

I dalje nijesu objasnili javnosti, prije svega onoj u Herceg Novom, ko su navodni kriminalci koji su bili na skupu Demokratske partije socijalista u tom gradu. Pošto su se „okliznuli“ nazivajući ugledne Novljane i njihove prijatelje i porodice kriminalcima, u nadi da će im javnost zaboraviti taj gaf, pokušali su da zabašure svoju laž prebacujući priču na Podgoricu. Ako iskreno drže do odgovornosti, na koju se toliko pozivaju, neka saopšte koga su tačno nazvali kriminalcima.

I dalje nisu isplatili mlade koji su za 20 eura na dan promovisali lažne nade Demokrata u bolje sjutra. Prevariti mlade za 20 eura nije nikakva vizija, nego sramota i pitanje principa.

I dalje iz samo njima znanih principijelnih razloga proglasiše sebe za pobjednike lokalnih izbora u Budvi i Kotoru, koji su održani istog dana i istog sata kada i parlamentarni izbori, čije rezultate ne priznaju i zbog kojih bojkotuju državni Parlament? Takva im je svaka principijelnost, važi do tačke koja njima odgovara.

U međuvremenu, javnost je imala priliku da vidi predizborni spot kojim se poručuje da su Demokrate same pobijedile u Budvi i Kotoru. To još jedna laž. U te dvije opštine Demokrate su na vlasti isključivo zahvaljujući jedva postignutim dogovorima sa ostalim opozicionim partijama. Ali, to neka razjašnjavaju sa kolegama iz ostalih partija koje su im dozvolile da se diče i njihovim rezultatima.

Mi još jednom zahvaljujemo Demokratama što su svojim rječnikom, djelima, vrijednostima i prošlošću, olakšale izbor građanima Herceg Novog. Ili časni, pošteni i sposobni ljudi, ili pričalice i varalice sa crvenom tufnom! -poruka je na kraju reagovanja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara