Ilija Vukasović (SD): “Mladi su nosioci razvoja Herceg Novog”

Ilija Vukasović (SD): “Mladi su nosioci razvoja Herceg Novog”

2288
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Socijaldemokrate šansu za razvoj Herceg Novog vide upravo u pružanju šanse mladima, da kroz moderniji i inovativniji sistem obrazovanja, nauke i tehnologije, dobiju više mogućnosti za lični razvoj, zapošljavanje i konkurentnost na tržištu rada – navodi se u saopštenju kandidata na listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, Ilije Vukasovića.

Smatramo da je potrebno zalagati se za otvaranje novih radnih mjesta za zapošljavanje mladih ljudi, a to je moguće postići promovisanjem i razvijanjem preduzetničke aktivnosti mladih, što bi u velikoj mjeri riješilo problem njihove nezaposlenosti.

Picerija i restoran

Mladi su nosioci promjena i potencijal za razvoj i prosperitet našeg grada, zato Socijaldemokrate okupljaju veliki broj mladih ljudi, koje veže zajednički cilj, a to je zalaganje za ljepši i bolji Herceg Novi, stvaranje povoljnijeg ambijenta za život i rad u našem gradu, turizam koji se razvija u skladu sa našim potrebama, željama, težnjama i zasniva na očuvanju autentičnosti izgleda našeg grada i prirodnim ljepotama, kojih mu ne manjka.

Razvojem turizma, otvara se mogućnost i za veće zapošljavanje mladih, pa turizam zajedno sa preduzetništvom predstavlja realnu šansu i otvara mladima prostor, da žive, rade i stvaraju u svom gradu, ali i da daju nesebičan doprinos razvoju Herceg Novog.

Mladi kod Socijaldemokrata prepoznaju istinsko zalaganje za dobrobit društva u cjelini, te je primijetan sve veći broj mladih Novljanki i Novljana, koji vole svoj grad i pridružuju nam se na putu ka dostizanju jednog od najznačajnih ciljeva, a to je Herceg Novi kao moderan evropski grad, koji svima pruža jednake mogućnosti za rad i razvoj, grad prosperiteta i razvijenog turizma – zaključuje se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara