INSPEKCIJA POTVRDILA: “APART NOVI” NIJE IMAO ODOBRENJE ZA RESTORAN I KUHINJU

INSPEKCIJA POTVRDILA: “APART NOVI” NIJE IMAO ODOBRENJE ZA RESTORAN I KUHINJU

90
0
Podijeli

Nije zapečaćen hotel, već restoranski dio turističkih apartmana za koje vlasnik ne posjeduje odgovarajuće rješenje za rad, navode iz pr službe Uprave za inspekcijskle poslove, koji su danas odgovorili na juče proslijeđena pitanja Radija Jadran oko zatvaranja restorana apartmana “Novi Apart” u Igalu.

– Riječ je o objeketu “Turistički apartmani NOVI APART”, koji posluju u sastavu DOO „ŠAJO”. Turistički inspektor je izvršio inspekcijski nadzor dana 10. i 11.08.2015. godine i utvrdio da subjekat nadzora DOO “ŠAJO” pruža ugostiteljske usluge kao hotel ili pansion, a posjeduje odobrenje samo za turističke apartmane. Nakon utvrđenog činjeničnog stanja, inspektor je izdao rješnje o zabrani rada restoranskog dijela i zapečatio kuhinjski dio objekta – navode iz Uprave za inspekcijske poslove.
Na pitanje do kada će dio objekta biti zatvoren, odgovoreno je kratko – do otklanjanja nepravilnosti.
U pr službi navode i da je do sada bilo sličnih situacija u Herceg Novom kada na primjer vlasnici posjeduju odobrenje za kafe bar, a pružaju restoranske usluge. Međutim, izostao je konkretan odgovor o kaznama i o nazivu objekata.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code