INSTITUT IGALO: DOBRA POSJETA I POZICIJA NA TRŽIŠTU, RUSI NISU OTKAZALI

INSTITUT IGALO: DOBRA POSJETA I POZICIJA NA TRŽIŠTU, RUSI NISU OTKAZALI

153
0
Podijeli

Institut Igalo počinje glavnu sezonu sa odličnom posjetom, jer je u njegovim objektima danas 930 gostiju. Najbrojniji su norveški reumatičari, crnogorski i penzioneri iz Republike Srpske, osiguranici Fonda zdravstva Crne Gore, kao i članovi sindikalnih organizacija iz Crne Gore koji na rekreativni odmor dolaze preko turističke agencije Rekre iz Podgorice.

U II fazi Instituta su prethodnih dana boravili i učesnici festivala “Sunčane skale”. I pored pada broja ruskih gostiju koji su najavljivali hotelijeri sa crnogorskog primorije, u Institutu su ponosni što grupe sportista ili udruženja ponovo odlučuju da dođu.
– Tako ovih dana kapacitete sportskog centa koriste sportska grupa ritmičkih gimnastičarki iz Moskve. Takođe, kongresnu ponudu koristi i 50-ak polaznika Međunarodne škole omladinske diplomatije iz Moskve. Riječ je o ruskim grupama koje iz godine u godinu povećavaju broj gostiju, saopštavaju iz službe marketinga i prodaje Instituta.
Da Institut Igalo svojim medicinskim tretmanima, a zahvljujući prvenstveno stručnom kadru, zauzima vodeće mjesto u regionu, svejdoče dobre povratne informacije koje često dobijaju u ovoj službi od korisnika.
– Na nedavno završenim Evropskim igrama u Bakuu, u disciplini rvanje slobodnim stilom, u kategoriji do 75 kg, srebrnu medalju osvojila je Bukina Ekaterina. Ona se nalazila se na liječenju u Institutu Igalo u avgustu 2013. godine. Povod njenog boravka u Institutu bile su mnogobrojne povrede, koje nisu obećavale dalje uspjehe u njenoj karijeri. Medicinski tretman i opšte fizičke pripreme u Sportskom centru Instituta vratili su Ekaterinu u formu i doprinijeli njenom uspjehu. Lijepe vijesti javio je njen trener Valeriy Chupakov – navode u marketingu kompanije.
Poneseni pozitivnim feedback-om od korisnika i uprkos poteškoćama sa kojima se Institut Igalo godinama suočava, u Institutu nastoje da ulažu u sadržaje, posebno u medicinskom dijelu, što je primarna djelatnost.
– Prošle nedjelje Institut je obezbijedio aparat za SHOCKWAVE. Riječ je o aparatu za neinvazivnu terapiju hroničnog mišićno-tetivnog bola, koji se primjenjuje u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji, ortopediji i sportskoj medicini. Najčešće indikacije su sve hronične upale tetivnih pripoja do dubine od 3 cm. Shockwave terapija se koristi u tretranju stanja kao što su teniski lakat, skakačko koljeno, bolno rame i bolna ahilova tetiva – objašnjavaju iz Instituta.
Inače, ukupno trajanje jedne serije terapija je 2 do 3 nedjelje. U jednoj seriji terapija se daju 2-5 seansi (max. 7 po seriji), u razmaku od 2 do 5 dana. Pun efekat se očekuje nakon 8 do 12 nedjelja od završetka serije. Liječenje može da se ponovi nakon pauze od 3 mjeseca. Cijena po terapiji iznosi 15 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code