Institut Igalo i Čigota ozvaničli saradnju u projektima zdravstva i naučnim radovima

Institut Igalo i Čigota ozvaničli saradnju u projektima zdravstva i naučnim radovima

14
Podijeli

Specijalna bolnica za lečenje štitaste žlezde i bolesti metabolizma “Zlatibor”, poznatija kao ČIGOTA, i Institut Dr Simo Milošević AD u Igalu biće partneri i sarađivaće u oblasti zdravstva i naučno istraživačkog rada. To je definisano Protokolom o saradnji, koji je potpisan u Institutu, tokom uzvratne posjete rukovodstva  renomirane zdravstvene ustanove u Republici Srbiji, saopštili su iz Instituta Igalo.

Potpisnici Protokola  su direktor Specijalne bolnice ČIGOTA, dr Željko Stakić i izvršna direktorica Instituta Igalo, dr Gordana Rajović.

Picerija i restoran

Cilj je unapređenje međusobne saradnje u oblasti zdravstva, naučno-istraživačkog rada, obrazovanja i edukacije zdravstvenih radnika, posebno  saradnje u međunarodnim projektima. Takođe,  razmjena iskustava u razvoju zdravstvenog turizma, turizma i ugostiteljstva.

Saradnja će se odvijati kroz realizaciju konkretnih projekata i drugih dogovorenih oblika partnerstva.

Razgovorima i činu potpisivanja Protokola prisustvovali su gosti iz Čigote: rukovodilac marketinga i prodaje, Zoran Ristanović, pomoćnik direktora za nemedicinske poslove, Nada Milošević, finansijski direktor, Branko Đudić i menadžerka marketinga i prodaje, Maja Vermezović.

Iz Instituta Igalo: sekretarka kompanije, Mirjana Ivanović, direktorica sektora medicine dr Marina Delić, direktorica sektora finansija, Mladenka Stanković direktor sektora marketinga i prodaje, Nikola Mračević i predstavnik rukovodstva za kvalitet, Milan Prelević.

Inače, Sindikati dvije zdravstvene ustanove imaju dobru dugogodišnju saradnju. Radnici Čigote  koriste  sedmodnevne odmore u Igalu, a radnici Instituta na Zlatiboru.

14 Komentari

 1. Mozemo li zamoliti dr Rajovic da uz sve promijene promjeni i nama mjestanima muziku za Riblju veceru. Dosta vise Castelnuovo koji ne znaju ni pjevat ni svirat nego se samo derat, godinama se mucimo sa njima. Zovite nekoga prikladnog kao Tri kvarta iz Kotora ili ove mlade sto znaju pjevat ,Toc ili Senkinu djecu. Dajte nam malo hleba i igara!

  20
  3
 2. Jao opet ta ;mrska;Srbija.Trebali smo potpisati saradnu sa Institutom za zdravlje Republike Hrvatske i domom zdravlja iz Čitluka.Ajmo svi da zivimo bolje i da nam opet godine pocinu januarom.

  16
  26
 3. Bravo Gordana,
  vaši prethodnici, iako i je tu bilo doktora, omalovažavali su nauku i bili su protiv bilo kakvih projekata, srozavajući Institut na nivo poljoprivrednog dobra.

  24
  13
 4. Lijepa,elegantna ,školovana ,preduzimljiva ,učinkovita…nova direktorica će da napravi čudo od ustanove na čijem je čelu. Svaka čast!

  27
  27
 5. Svaka cast dr.Gordani Rajovic zena za svaku pohvalu.to je dokaz da je potrebno minimum dobre volje za dobar posao.a ne kao njeni prethodnici koji su samo gledali da uhljebe sebe.iskreno se nedam da ce i radnicima i gradjanima biti bolje sa ovim novim resenjima u banji.samo naprijed,svaka cast.

  39
  14

Ostavite komentar

*

code