Institut Igalo, Lazure Marina&Hotel, Sun resort i TO Herceg Novi na sajmu...

Institut Igalo, Lazure Marina&Hotel, Sun resort i TO Herceg Novi na sajmu u Norveškoj

8
Podijeli

U Oslu je danas otvoren najveći turistički sajam u toj skandinavskoj zemlji, Reiselivsmessen, na kome ponudu predstavljaju NTO, lokalne turističke organizacije i turistička privreda.

Turistička organizacija Hreceg Novi je organizovala odlazak za privrednike koji su iskazali interesovanje, Institut Dr Simo Milošević, Hungest hotel Sun Resort i kompleks Lazure Marina&Hotel Meljine.

Picerija i restoran

U novskoj privrednoj delegaciji su, pored ostalih, izvršna direktorka Instituta, dr Gordana Rajović, izvršni direktor kompleska Lazure, Dimitris Vlachopanos, direktorka marketinga te komapnije Marietta Kazalac, zatim Tamara Tomić.

Za sve, a posebno za Institut Igalo, Norveška je veoma važno tržište, s obzirom da čak od 1976. godine traje državni program rehabilitacije iz te zemlje. Ove godine ugovren je dolazak 7 grupa po 140 pacijenata koji će boraviti po 28 dana. Prva grupa stiže u aprilu, a posljednja odlazi 30. oktobra, biće ukupno 980 pacijenta.

Međiutim, u Institutu očekuju i dosta individualaca iz Norveđke, kao i značajan broj pratilaca pacijenata iz državnog programa. Imaće niz kontakata sa novim, ali i sa starim partnerima, manjim agencijama, poput  „Adria sol“. Vlasnica te agencije je bila glavna sestra Institita za Norvežane i počasna je građanka Herceg Novog, Venke Giaver.

Tu je i agencija za transfer „Egencia“, koja dovodi i srevisira pratioce norveških pacijenata, kao i agencija Božirada Gardaševića u Oslu, koji je nekada bio fizioterapeut u Institutu.

Institut je formirao ponudu za individualne i  agencijske goste  za 2018. godinu, uz minimalno povećanje cijena usluga zbog porasta PDV-a na 21 odsto.

8 Komentari

  1. Institutu sajam ne treba,znaju ga tamo dobro,samo fali tople vode ponekad i malo pečata bez foliranja,fali malo poštovanja sebe i svoje države.Ali neka,bili su svi i prije da vide malo svijeta.

    7
    7

Ostavite komentar

*

code