INSTITUT IGALO U NOĆI KULTURE: KNJIŽEVNO VEČE, IZLOŽBA I BESPLATAN OBILAZAK TITOVE...

INSTITUT IGALO U NOĆI KULTURE: KNJIŽEVNO VEČE, IZLOŽBA I BESPLATAN OBILAZAK TITOVE VILE

82
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U okviru manifestacije Noć kulture 2015, Institut Igalo će večeras biti domaćin niza kulturnih dešavanja.

Na terasi restorana Inex koji posluje u sklopu I faze Instituta Igalo, u 20 časova biće održana promocija zbirke pjesama “Privid sunca” autorke Bosiljke Boke Pušić. Na promociji će pored gospođe Pušić govoriti i Momir Mićunović i Stevan Koprivica.
Takođe, u saradnji sa nevladinom organizacijom “Furešti”, a u sklopu manifestacije Noć kulture 2015 u Spa galeriji u 22.30 časova biće upriličeno otvaranje izložbe radova iz opsusa Naoda Zorića povodom 25 godina umjetničkog djelovanja.
Od 22.30 do 24 h biće omogućen besplatan obilazak Titove vile “Galeb” za sve zainteresovane, a nakon toga slijedi ponoćni intermeco, koncertom Vjera Adžić uz klavirsku pratnju prof. Jovanke Veljović koja če izvesti kolaž omiljenih Titovih numera.
– S obzirom da je u okviru manifestacije Noć kulture, prvi put određeno Igalo kao jedna od lokacija, ponosni smo što smo uspjeli da sa organizatorom nađemo zajednički interes i što su upravo kapaciteti Instituta Igalo izabrani za organizaciju pomenutih kulturnih dogođaja – saopštili su iz menadžementa Instituta.
Namjera im je da i u predstojećem periodu upotpune ponudu i da sa ključnim ustanovama koje su nosioci kulturnog života zajedno rade na bogatijim kulturno umjetničkim sadržajima Herceg Novog.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code