INSTITUT IGALO ULAZI U “VISOKU” SEZONU

INSTITUT IGALO ULAZI U “VISOKU” SEZONU

166
0
Podijeli

U oba objekta Instituta Igalo bilježe dobru popunjenost od oko 570 gostiju i ova kompanija ulazi u prvi talas visoke sezone, saopštili su iz marketinga Instituta.

U objektu II faze boravi preko 300 gostiju. Prva grupa od 136 norveških reumatičara došla je 28. aprila. Za njih 4-nedeljnu rehabilitaciju plaća državno osiguranje Kraljevine Norveške.
Od kraja marta do sredine maja, svakog utorka dolaze grupe gostiju iz Holandije, a danas je stigla i prva grupa švedskih reumatičara. Za njih takođe državno osiguranje plaća 4-nedjeljnu rehabilitaciju.
Sljedeće nedjelje će Institut biti domaćin “IV Savjetovanja crnogorskog Komiteta međunarodnog vijeća za velike električne mreže”, čime će kapaciteti objekta II faze biti u potpunosti popunjeni.
– Od ponedjeljka, 4. maja s radom je počela i I faza Instituta Igalo, u kojoj će do vikenda biti popunjeni skoro svi kreveti. Prva grupa crnogorskih penzionera došla je 4. maja i oni ove godine pokazuju znatno veće interesovanje za program rekreativnog odmora u Institutu. U ponudi su im 3 različita paketa i mogućnost plaćanja na 10 mjesečnih rata. Posljednja majska i dvije junske grupe su već popunjene, međutim, ima još par slobodnih mjesta za dolazak 14. maja. Penzioneri mogu da borave i mimo termina definisanih za grupne dolaske, tj. postoji mogućnost boravka i u periodu od 23. juna do 1. septembra, u skladu s raspoloživošću kapaciteta Instituta Igalo – navodi direktorka marketinga, Marietta Kazalac.
Soliter Instituta biće otvoren 12. maja, kada se očekuje dolazak prve grupe članova Sindikata koji na rekreativni odmor dolaze preko agencije “Rekra”. Na 10-dnevnom rekreativnom odmoru će se, do 8. oktobra smjenjivati grupe od po 90 gostiju.
– Titova vila „Galeb” je od februara ponovo otvorena za obilaske, s tim što je sada potreban prethodni upit. Od 25. maja će ponovo biti organizovani redovni obilasci ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedeljom u 18 i u 19.15 časova, uz vodiče na našem, engleskom i ruskom jeziku. Ulaznica, koja podrazumjeva obilazak uz vodiča i osvježenje iznosi 3 eura – ističe Kazalac.
U toku je potpisivanje ugovora s agencijama koje su zainteresovane da obilaskom Titove vile obogate svoje izletničke programe.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code