Institutu Igalo nagrada “Dr Branko Zogović”

Institutu Igalo nagrada “Dr Branko Zogović”

3
Podijeli

Godišnju nagradu Ljekarske komore Crne Gore “Dr Branko Zogović”, dobili su dr Dragoljub Kastratović i Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milošević“.

institut dr simo milosevic rj8 Nagrada se dodjeljuje Kastratoviću, specijalisti opšte hirurgije-subspecijalisti hepatobilijarne hirurgije, iz Kliničkog centra Crne Gore, kao doktoru pojedincu za poseban doprinos u radu i afirmaciji humanih načela profesije, a Institutu u Igalu za poseban doprinos u organizovanju i radu zdravstvene službe, saopšteno je iz Ljekarske komore.

Picerija i restoran

Prijave na Konkurs za dodjelu Godišnje nagrade „Dr Branko Zogović“ za 2016. godinu razmatrala je Komisija za dodjelu nagrade Ljekarske komore, koju su činili predsjednica Vjera Bojovići članovi Zoja Joksimović, Natalija Spajić, Dragana Radunović, Dejan Vukčević i Umihana Prconjić.Odluka je donijeta jednoglasno.

Godišnja nagrada Ljekarske komore „Dr Branko Zogović“ se, kako je saopšteno, dodjeljuje doktoru pojedincu koji se posebno ističe u savjesnosti i odgovornosti izvršavanja ljekarske profesije, koji je ostvario posebno dobre rezultate u liječenju pacijenata i stekao ugled i popularnost kod njih.

Nagrada se dodjeljuje i zdravstvenoj ustanovi koja je u toku jedne kalendarske godine postigla posebno dobre rezultate u liječenju pacijenata, koja je dobro organizovala posao, omogućila dostupno kvalitetnu i savremenu zdravstvenu zaštitu i doprinijela unapređenju i poboljšanju zdravstvenog položaja kod stanovništva Crne Gore.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code