INTERVJU: IVICA TUCAK – ODLAZIM I NOSIM JADRAN I HERCEG NOVI U...

INTERVJU: IVICA TUCAK – ODLAZIM I NOSIM JADRAN I HERCEG NOVI U SRCU

0
Podijeli

tucak3Nakon sjajnih dvije ipo godine trener Jadrana, Ivica Tucak oprašta se od ovog tima, na čije je čelo došao 2009. godine.

Poznati šibenski stručnjak ima samo riječi hvale na provedeno vrijeme u Jadranu i Herceg Novom, a posbeno je ponosan što je pod njegovim vođstvom afirmisano više mladih Jadaranaša, za šta je potvrda stigla od selektora crnogorske reprezentacije, Ranka Perovića.

Picerija i restoran

Ne otkriva kuda ide dalje i koji je to novi izazov pred njim, ali najavljuje ponovni susret sa prijateljima iz Novog kako bi uživao u ljepotama grada koji ga je, kako kaže, primio na najljepši mogući način i gdje se on osjećao kao kod kuće.

Željeli smo da izuzetnu saradnju našeg radija i trenera Ivice Tucka, zaokružimo mini intervjuom koji vam prenosimo.

RADIO JADRAN: Kada Vas je uprava kluba 2009. godine predstavila kao novog trenera Jadrana, odmah ste bili optimistični i imali dobar osjećaj. Jeste li zadovoljni postignutim rezultatima?

JADRAN1prIVICA TUCAK:Moram priznati da jesam. Postigli smo veliki rezultat za ove dvije ipo godine, osvojili smo 5 titula, 3 u Jadranskoj ligi i dvije kao prvaci Crne Gore i to su respektabilni rezultati na koje možemo svi biti ponosni. I sve se to učinilo u vremenima koja su teška zbog finansijske situacije koja nas sve pritišće i u uslovima u kojima smo zbog toga ostajali bez nekih igrača.

Sada kada se sve to pogleda mogu biti presrećan.

Ja odlazim iz Herceg Novog, ali sam presrećan što sam bio dio istorije ovogo velikog kluba.

RADIO JADRAN: Šta biste, ipak, izdvojili kao najvažnije tokom rada u Jadranu?

IVICA TUCAK: Afrimacija mladih igrača za svakog trenara je od velikog značaja i to je ono što posebno raduje, a juče je stigla potvrda da sam tokom svog rada i u tome uspio.

Naime, juče je selektor crnogorske reprezentacije Ranko Perović uputio poziv za pripreme pred Olimpijske igre petorici igrača Jadrana, to su Šćepanović, Gojković, ali i Subotić, Sarić i Sekulić.

To uliva nadu da Jadran ima svoju okosnicu za dalje, da će ostati u kontinuitetu pobjeda.

JADRAN2RADIO JADRAN: Kažete da Vas je grad primio na najljepši mogući način, a kako je vama bilo u Herceg Novom?

IVICA TUCAK: Živio sam i u Italiji i Švajcarskoj, Srbiji, ali ovo je zaista jedini grad gdje sam se osjećao kao kod kuće i to nije nikakva tajna da će mi Herceg Novi zauvijek ostati u srcu.

Vraćam se za neki mjesec da sa svojim prijateljima uživam u ljepotama grada koji doživljam kao da sam se u njemu rodio.

RADIO JADRAN: Je li hrvatska reprezentacija novi izazov koji Vas čeka?

IVICA TUCAK: Ako može ovo bih pitanje preskočio, jer mislim da u ovom trenutku o tome nije fer govoriti.

Ne bi bilo u redu da ja izlazim sa nekim informacijma u ovom času i to pred Olimpijadu što je svetinja za svakog sportistu.

Hrvatska ima svog stručnjaka, najboljeg na svijetu, ja sam njegov najbliži saradnik i dio sam tog tima.

Ostavimo to za neku drugu priliku, a ja ću vas nakon što se odmorim u narednih mjesec obavjestiti o svom daljenjm angažmanu.

RADIO JADRAN: Hvala vam na razgovoru, želimo Vam puno uspjeha gdje god da to bude i  hvala na veoma dobroj saradnji.

IVICA TUCAK: Hvala i vama, zaista na izuzetnoj saradnji i pozdrav vašim sluašocima. Ostanite i dalje uz Jadran kao i do sada.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code