Isplivao paketić s marihuanom na obalu iza Gradske luke

Isplivao paketić s marihuanom na obalu iza Gradske luke

10
Podijeli

Tokom popodneva je na stjenovitu obalu, iza Gradske luke Herceg Novi, isplivao neobičan paketić. Turista koji je to opazio prišao je i otkrio čudan sadržaj, uvjerivši se da je u njemu oko kilogram marihuane. Odmah je, uz pomoć mještana, koji su to ispričali Radiju Jadran, prijavio hercegnovskoj policiji.

Dok smo bili na mjestu događaja još se očekivala grupa za borbu protiv droge hercegnovskog Centra bezbjednosti, ali već sada je, kako nezvanično saznajemo, u toku kriminalistička obrada.
Jak jugo ovih dana natjerao je mnoge male izletničke i ribarske brodove da odustanu od izlaska izvan zaliva Boke. Ipak, bilo je i onih koji su po velikim valovima isplovljavali, a među njima moguće i brod sa nedozvoljenom robom.

Picerija i restoran

Samo su pretpostavke da se to plovilo prevrnulo i da su paketići upali u more, a onda je jedan „doplivao“ do obale na Škveru. Postoji mogućnost i da je posada vidjela patrolni čamac policije, pa upakovanu drogu izbacila u more. Kako saznajemo, jedan paketić je isplavio i na obalu Zelenike.

Nakon kriminalistićke obrade policija će dati i zvanično saopštenje.

10 Komentari

 1. Sasvim OK, ali populisticki..providno, marginalno.
  Ipak ima mnogo vaznijih, urgentnijih stvari i problema, da ne govorimo o fundamentalnim projektima koji se ni ne spominju ni u naznakama.

  6
  1
 2. Da je heroin ili kokain i ja bi prijavio.Ali marihuana,pih!!! Fino je trebao do Citadele poci i to podijeliti svima.U drugim zemljama se upotreba marihuane legalizuje,a kod nas jos vlada zakon iz 50-ih proslog vijeka. Mi smo od evrope milionima svjetlosnih god.

  38
  14

Ostavite komentar

*

code