Ispravi se i vježbaj: Kampanja se nastavlja u Ulcinju

Ispravi se i vježbaj: Kampanja se nastavlja u Ulcinju

0
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_razno_maj_ispravi_se_i_vjezbaj_hn_1Udruženje fizioterapeuta Crne Gore organizuje nastavak projekta “Ispravi se i vježbaj!”od sjutra  do 11. novembra u Osnovnoj školi “Maršal Tito” u Ulcinju. Projekat je namijenjen djeci uzrasta od 8 do 11 godina, odnosno za učenike III i V razreda.

Realizaciju projekta “Ispravi se i vježbaj!” je podržala Uprava za mlade i sport Crne Gore. Cilj je prevencija posturalnih deformiteta kod djece uzrasta od 8 do 11 godina i pružanje neophodne pomoći fizioterapeuta. Tako se utiče na manju zastupljenost posturalnih deformiteta kod djece ovog uzrasta jer je u tom periodu najefikasnija prevencija i terapija posturalnih deformiteta.

Picerija i restoran

Fizioterapeuti su kvalifikovani da donesu nezavisnu procjenu o pružanju usluga za koje su edukovani, odnosno za koje posjeduju određena znanja i vještine i za čije se izvršavanje smatraju sposobnim. Jedino fakultetski obrazovani fizioterapeuti primjenjuju svoja znanja i vještine u prevenciji i liječenju posturalnih deformiteta -podsjećaju iz crnogorskog Udruženja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code